Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Is Stephenie meyer van plan om Midnight Sun ooit nog af te schrijven en te laten publiceren?

Ze is een paar jaar geleden gestopt met schrijven omdat er hoofdstukken waren uitgelekt, maar is ze van plan ooit nog verder te schrijven?

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
1.1K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Op haar website:
http://www.stepheniemeyer.com/index.html
kun je hier het hele verhaal lezen over het uitlekken, en wat dat voor haar betekende.
http://www.stepheniemeyer.com/midnightsun.html
Er staan daar ook 2 links, om een PDF te downloaden. De ene link is geplaatst om de fans te laten weten hoe het verder gaat in de Midnight Sun, en de andere lijkt bijna op een heel boek(je).

Als ik het allemaal goed heb begrepen, dan speelde de kwestie in 2008, en ze laat in bovenstaande link ook weten dat haar beslissing om te stoppen, zeker niet definitief is. Van stoppen met schrijven is helemaal geen sprake, want er is in 2010 (2 jaar na de uitlek-rel) een nieuw boek van haar verschenen. "The Short Second Life of Bree Tanner" (ook vertaald in het Nederlands.

Mijn indruk is, dat (gezien hoe ze het een en ander verwoordt) de Midnight Sun er heus wel zal komen. Bovendien zit ze bepaald niet stil, want ze houdt zich ook bezig met andere projecten zoals films en videoclips.
http://www.stepheniemeyer.com/otherprojects.html

Hier nog wat meer links:
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Short_Second_Life_of_Bree_Tanner
http://en.wikipedia.org/wiki/Stephenie_Meyer
http://nl.wikipedia.org/wiki/Stephenie_Meyer
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Dankje! Ja, ik heb 'het korte 2e leven van Bree Tanner' al gelezen, maar ik vroeg me gewoon af of ze ooit nog Midnight Sun zou afschrijven, omdat ik dat 'bijna' boekje ookal gelezen had ;) bedankt, ik begrijp het nu wel!

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding