Waar vindt ik recensies van het boek Terug naar Oegstgeest van Jan Wolkers kan vinden ?

Ik ben op zoek naar recensie van het boek Terug naar Oegstgeest van Jan Wolkers. De enige recensie die ik kan vinden is de volgende:

http://www.chroom.net/wolkers/jw65.htm

Weet iemand waar ik meer recensies van dit boek kan vinden ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb ook even voor je gezocht en kwam de volgende links tegen: - http://www.scribd.com/doc/20004722/Jan-Wolkers-Terug-Naar-Oegstgeest - http://uitdekast.punt.nl/index.php?r=1&id=249450&tbl_archief=0 - http://www.nrcboeken.nl/schrijver/wolkers-jan - http://sander.web-log.nl/sander/2005/06/recensies.html en een paar korte reviews van dit boek: http://www.beslist.nl/boeken/d0000571994/0JKVo5yZo6RenpySlaSe/Terug_naar_Oegstgeest.html

Ik heb hier een link waarin nog 2 extra recensies staan. De eerste recensie is trouwens dezelfde als die jij gevonden hebt.

Bronnen:
http://sander.web-log.nl/sander/2005/06/re...

Hier: www.studentsonly.nl/uittreksels/bv.asp?BvID... En er staan er meer als je googelt op "terug naar oegstgeest Jan Wolkers".

Dat vind je op www.dbnl.nl.Dan moet je op 'Wolkers' zoeken.En als je het daar niet kan vinden moet je op www.recensieweb.nl zoeken. Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

Deze recensies zijn wat lastiger te vinden omdat het boek is verschenen voor het digitale tijdperk. In de bibliotheek kun je een database raadplegen, deze heet de Literom. Dit is een verzameling recensies van boeken vanaf 1900, dus ook de oudere die niet op internet staan. Je hoeft geen lid te zijn om de Literom in de bibliotheek te bekijken. Kijk hieronder voor een demo van de Literom. (td)

Bronnen:
http://www.knipselkranten.nl/demo/app/dliterom.dll

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100