Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wat is er aan de poort van Heusden?

Ik heb gelezen dat op het voormalige Land Van Ooit terrein nu een wandelpark is. Ik zou heel graag nog zien wat er overgebleven is van het park maar is het de moeite om er rond te wandelen?

Verwijderde gebruiker
6 jaar geleden
1.4K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Het hart van de Poort van Heusden is een prachtig gebied met monumentale bomen, idyllische lanen en het welbekende kasteel, volgens de website van de gemeente https://www.heusden.nl/Overig/Projecten/Poort_van_Heusden.

"In het najaar van 2015 zijn de restanten van de troonzaal en overige restanten met de grond gelijk gemaakt. Het Roze Kasteel is het enige resterende vastgoed van het vroegere Land van Ooit." is vermeld op https://nl.wikipedia.org/wiki/Het_Land_van_Ooit_(Drunen).

Volgens dit persbericht https://www.heusden.nl/dsresource?objectid=41e3fcbf-2444-468c-98c4-c5a8b6471643&type=pdf zal de kleur roze overigens van het kasteel worden verwijderd.
(Lees meer...)
Antoni
6 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
6 jaar geleden
Bedankt voor deze info!
Antoni
6 jaar geleden
Graag gedaan!

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding