Hoe maak ik 'nepbloed'?

Voor een opdracht van school wil ik graag nepbloed hebben. Het moet op een barbiepop komen dus graag geen levensmiddelen zoals ketchup aangezien die enorm gaan stinken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Kant en klaar filmbloed kan je bij veel feestwinkels kopen, maar je kan het ook heel makkelijk zelf maken. Ingrediënten: Meel Water Rood kleurmiddel (van de bakafdeling van de supermarkt bijvoorbeeld) Gemalen koffie Breng water aan de kook in een pannetje en zeef er meel in. Doorroeren tot het een lekkere dikke massa zonder klonten is. Als alles netjes gemixt is kan je het kleurmiddel erin doen, weer roeren. Het "bloed" is nu veel te rood; echt bloed is een beetje bruinig, dus daarvoor heb je de koffie nodig. Zorg dat je water-meel-kleurstofmengseltje lekker heet is, anders lost de koffie niet op. Roer de koffie door het nepbloed en laat het afkoelen. Vers bloed is wat lichter van kleur dan oud bloed. Dus wanneer je oude wonden wil gaan maken moet je wat meer koffie door je ‘bloed’ mengen.

Bronnen:
http://www.willemwever.nl/vraag_antwoord/d...

Koop paprika poeder en klein beetje letchup meng alles met water en voor iets stevig bloed gebruik. Je extra veel paprika poeder

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100