wat kan ik doen als ik me verveel?(tip ik vind timmeren leuk)

Toegevoegd na 3 minuten:
en ik weet niks om te timmeren

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zoek hout bij elkaar en timmer een voederhuisje in elkaar! Dat voederhuisje kun je van de winter ,de vogels weer mee helpen om daar brood en andere etenswaar voor vogels op te leggen! succes

Je zou eens wat kunnen gaan timmeren! Toegevoegd na 4 minuten: zoek een boek over 'zelf kinderspeelgoed maken'. Dat is leuk timmerwerk.

Timmer spullen in elkaar! Vogelhuisjes, stoelen, doosjes! Kan je ook nog mooi maken met verf!

Gratis hout halen bij de bouwmarkt (in de bak bij de zaagmachine, gewoon even vragen) en timmeren. Figuurzagen kan ook, ben je alleen maar triplex nodig en een figuurzaag (en losse zaagjes want ze gaan best snel stuk als je het nog moet leren). Op internet kun je mooie plaatjes vinden die je met carbonpapier overtrekt op het triplex. Of maak mooie harten en verf ze rood en geef ze aan iedereen van wie je houdt ;-)

Probeer een timmerfabriek in de buurt te vinden en vraag of je er eens een keer mag kijken, dat mag vast en zeker wel. Misschien hebben ze zelfs nog wel wat hout over en kun je daar zelf iets mee maken. Goede timmermannen zijn schaars en als je goed bent kun je er misschien later je baan van maken.

Hier vind je de beschrijving voor het maken van een vogelhuisje. http://www.hobbyprojecten.nl/projecten_pdf/vogelhuisje.pdf http://www.hoedoe.nl/natuur-milieu/achtertuin/hoe-timmer-ik-een-vogelhuisje Deze is ook leuk: een simpele kerststal. En dan de kerstfiguurtjes figuurzagen. http://www.techniekinjeklas.nl/home/opdrachten/timmertips-voor-kerststallen

Misschien is het tijd voor een nieuwe hobby? (ben je uitgekeken op timmeren......?) Lezen Skaten Sudoku-en Zwemmen Skoobiedoo-en Misschien moet je fiets eens gepoetst worden? Vraag je vader of moeder of er nog een klusje te doen is, ze zullen vast verrast reageren!

klein schuurhuisje timmeren?:D

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100