Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wat kan dit zijn geweest na ingreep neus?

Een goede vriend liet zich na chronische verstopte neus via huisarts doorverwijzen naar een KNO arts. Er bleek geen sprake van allergie.
Daarom volgde een 2016 open septorhinoplastiek ( tussenschot rechtzetting) en ook met concha inferior reductie ( verkleining neusschelp. Hierbij wordt de onderste neusschelp
(concha inferior) verkleind. Hierdoor ontstaat er meer ruimte in de neus, waardoor de neusademhaling verbetert.
Na ontslag uit ziekenhuis bleven er veel klachten bestaan, maar bij de controles leek volgens de arts alles goed en zou vanzelf goed komen.
Na enige maanden werd alles zo heftig en hij zou ziek dat hij in de ziektewet moest. Letterlijk "alles werd erger en geen arts die hem serieus nam omdat genezing "tijd kost" .
Wat hij vreemd vond is dat niet eerst een röntgenfoto ( ook niet eerder via huisarts is gemaakt , of evt CT, maar enkel digitale foto van voor- en zijkanten neus en de rest zou op de OK bekeken worden). Omdat Deel ingreep was op medische indicatie en ook vergoed, en het deel wat cosmetisch was heeft hij zelf betaald.
Omdat hij felle pijn kreeg , is paar een een AB kuur gegeven , hielp niet echt en ook Prednisolon niet want de klachten van benauwdheid en vooral bij liggen bleven aanhouden.
Pakweg 11 maanden later en na flinke stekende pijn, niet goed meer kunnen denken, doodziek thuis, kwam er ineens een flinke stinkend prop vlees uit zijn neus Wat zou dit kunnen zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Op 22 februari 2011 plaatste mennok de vraag: Mijn neus is al twee jaar verstopt. Hoe verhelp ik dat? Hij kreeg 8 antwoorden en 3 reacties. (Ook na te lezen via Google door trefwoorden uit de vraag in te tikken.) Het lijkt erop dat het in dit geval een poliep (vleesboom) is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100