iets romantisch voor thuis

hoi allemaal, ik heb aankomende donderdag 3 jaar verkering met m'n vriendin en ik wil haar eens flink verasse, ik heb voor het weekend al een etentje en een bioscood, maar voor donderdag wil ik iets thuis doen heeft er iemand ideeën voor een romantisch avondje thuis ? Alvast bedankt

Weet jij het antwoord?

/2500

Wierrook branden. Kaarsjes aan. Wijntje er bij. Lekkere hapjes. En... een romantisch muziekje!

een romantische film kijken waar je bij weg kwijnt

Een roos voor ieder jaar van jullie verkering. Met aan iedere roos een klein briefje of kaartje met een liefdesuiting, gedichtje ofzo.

Als je kunt koken, lekker een originele recept uitzoeken. Kaarsje bij het diner, laat je lekker adviseren bij een goede slijterij voor een wijntje. Mocht dit te veel stress leveren, dan kun je altijd wat bij een traiteur halen. Daarna lekker op de bank, een leuke gesprekje met kaarsjes in de achtergrond of rustige muziek. Vrouwen houden van praten en dat leid vaak tot een onvergetelijke nacht. (als ze blijft slapen) ;)

Leuk dat je dit initiatief neemt! Iets romantisch thuis hoeft zeker niet duur, groots, spectaculair of ingewikkeld te zijn. Het zit hem vaak juist in kleine dingen. Bijvoorbeeld haar lievelingsmuziek draaien, of de muziek waarop jullie samen voor het eerst samen op gedanst hebben. Ooit heb ik zelf een klein gezelschap uitgenodigd omdat ik iets te vieren had. Niemand wist waar het om ging. Ook mijn man niet. Pas toen de eerste champagnekurk knalde, heb ik verteld dat het precies 20 jaar geleden was dat we elkaar voor het eerst gekust hadden. Mijn kinderen vonden het een beetje gek, maar de anderen vonden het leuk. Vooral vanwege het verrassingselement.

Dit heeft iemand een keer voor mij gedaan: Ik kwam thuis van mijn werk, en midden in de kamer zat mijn vriend op een stoel, met champagne in zijn hand, en vóór hem had ie een supergroot hart gemaakt van brandende waxinelichtjes. Ook lag er een matras op de grond bij de tv, had hij een film gehuurd die ik graag wilde zien, en allerlei lekkere dingen erbij gelegd. Dat was gewoon superlief, en we hebben een hele romantische avond gehad!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100