Vandaag sliep ik met mijn hoofd op mijn arm, is er iets mis?

Vandaag sliep ik met mijn achterhoofd op mijn arm, ik voelde mijn arm niet, maar na een tijdje mijn arm verplaatst te hebben voelde ik het weer. Maar het probleem is of er iets afgestorven is, omdat in mijn achterhoofd een bloedvat zit ben ik ongerust dat ik niet alleen de bloedstroom van arm heb geblokkeerd maar ook de bloedstroom naar mijn hersenen. Ik hoop dat er niets mis is. en dat er niets afgestorven is in noch mijn arm noch mijn hersenen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je arm was "in slaap". Wanneer je ledematen tijdelijk gevoelloos worden, komt dit meestal doordat er te veel druk staat op een zenuw. Zenuwen werken als een elektrische draad, ze sturen signalen van het brein naar delen van het lichaam, en weer terug. Wanneer er voor langere tijd druk komt te staan op een zenuw kunnen deze signalen verstoord worden. Alsof je een kink in de douchekabel legt.

Bronnen:
http://www.womenshealthmag.nl/Health/slape...

Nee, er is niets afgestorven. Dat je tijdelijk je arm niet voelde, wil niet zeggen dat er iets afgestorven is. Als de doorbloeding weer goed op gang komt, na zo'n blokkade, dan hersteld je lichaam zichzelf weer.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100