Mijn penis en balzak zijn erg schraal en droog wat kan ik hier aan doen?

het is erg rood en super pijnlijk

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Lekker invetten. Vaseline is goed. Lanolinecreme verzacht en en beschermt de zeer droge huid. Uierzalf is prima. Als het na een paar dagen lekker invetten niet over is dan: Hup naar de dokter!

Ik zou (als ik een penis en een balzak had, die ook nog schraal en droog zouden zijn) eens nagaan wat dit veroorzaakt heeft, mocht de oorzaak onbekend zijn: ga dan eens gezellig langs je huisarts. Wie weet wat het is. Verder raad ik aan om op alle stukjes schrale en droge huid, waar dan ook, een laag Purol zalf te smeren. Dit werkt veel verzachtender dan middeltjes als Vaseline of Uiercrème.

smeer en gewoon normale vochtinbrengende handcreme op als het komt doordat je je kaalgeschoren hebt kan het wel wat pikken maar ook dan effe je tonen dat je ballen hebt

Je moet er niet teveel aanzitten en er een beschermend zalfje op smeren.

Óf je zit er te veel aan, óf je hebt irritatie van het scheren, óf je hebt een schimmel. Het kan alle drie. Als afblijven en invetten niet helpt na een paar dagen, dan hup, naar de huisarts!

goed invetten met babyolie dat verzacht en maakt het goed soepel.... Toegevoegd na 1 minuut: en als dat niet werkt, na ongeveer een week contact opnemen met je huisarts........succes

Met Zwitsal babyolie insmeren (dun) na het wassen, ook de eikel.. Vooral ook niet te warm wassen en eigenlijk geen zeep maar wasemulsie gebruiken.

Ik gebruik zelf sudocreme voor alle kwetsbare plekjes op mijn lichaam. Dit wordt ook voor baby billetjes gebruikt. Ik gebruik het al jaren, en het is echt een wondermiddel. De huid hersteld zich direct. Te verkrijgen bij Kruidvat of gewoon bij AH.

Clycerine kamferspiretus, dat is ook goed voor droge handen

je zal vermoedelijk een schimmelinfectie hebben,ga ermee naar een huisarts die schrijft je wat voor wat helpt, dergelijke niet voortdurend aan de weersomstandigheden blootgestelde lichammsdelen worden niet vanzelf schraal.

Haal bij de apotheek een tube mitosyl zalf.Niet zuinig zijn met smeren.

Uierevasaline te koop bij de welkoop is daarvoor uitstekend. Hydrateert en geneest en voorkomt kloofjes en werkt desinfecteren (niet dat ik denk dat jij veel last zult hebben van vliegen maar dat is een bijkomstigheid)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100