Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

is een neuscorrectie gevaarlijk?

Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
3.4K
crispy
8 jaar geleden
waar zou dit gevaarlijk voor kunnen zijn? Wat bedoel je?

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Iedere operatie heeft een risico . De meeste risico's komen voort uit je lichamelijke conditie en gezondheid . Van overgewicht hoge bloeddruk of diabetische klachten slechte longen of ? Dan natuurlijk de infectie risico's maar daar ook weer bij hoe fitter de patiënt hoe minder je van hoeft te vrezen . Maar over het algemeen is een neus correctie geen operatie met een hoge mortaliteit . ( kans op overlijden .) minder dan 1 % is toch nog te veel :) maar het is geen hart of hersen operatie waar echt altijd risico's aan zitten . Maar bij onrust of twijfel bespreek dit met de chirurg en ook met je narcotiseur bespreek daar ook al je mogelijke kwalen en angsten mee doe dat zeker bespreek dat met je behandelend arts . Succes
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
+ Iedere operatie kan onbedoeld misgaan, wat ook nog mis kan gaan, is dat je reukorgaan beschadigd raakt, waardoor je niets of veel minder zal gaan ruiken na de operatie, een goede chirurg zal je altijd op de hoogte stellen over de risico's van de operatie voordat deze uitgevoerd gaat worden.

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding