Wat kun je doen tegen misselijkheid?

Het is niet de misselijkheid die je hebt als je echt ziek bent of wordt. Mijn moeder zegt dat het tussen me oren zit. Vaak als ik dan misselijk ben, probeer ik afleiding te zoeken. Ik heb dit sinds vorige zomer. Tijdens de winter had ik er geen last van. Maar nu komt het weer terug. Zou het kunnen dat het door de warmte komt? Dat ik er niet goed tegen kan? En wat kun je tegen deze misselijkheid doen?

Toegevoegd na 6 minuten:
Ik heb ook vaak dat ik s nachts misselijk ben.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Drink je genoeg? In de zomer zweet je meer, en door vochtgebrek kun je je duizelig gaan voelen, en je bloeddruk kan omlaag gaan,. Dus probeer als je misselijk wordt een of twee glazen water te drinken, en kijk of dat helpt

Misselijkheid is erg vervelend. Als je misselijk bent, is er altijd wel een oorzaak. Lees in dit artikel wat je er tegen kunt doen: http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/diversen/58839-wat-te-doen-tegen-misselijkheid.html

Naar de huisarts gaan, je situatie uitleggen, de huisarts zal waarschijnlijk Domperidon voorschrijven. Dat werkt echt fantastisch.

Alvorens te beginnen over middelen tegen misselijkheid, is het denk ik van belang dat je eerst naar je huisarts gaat om na te laten gaan wat er de oorzaak van is. Ookal vindt je moeder dat het tussen je oren zit, ik zou dat toch maar aan de dokter vragen. En als dat dan zo is, dan zijn middelen die de misselijkheid tegen gaan geen logische oplossing. Je moet dan nagaan welk soort spanning, angst of wat dan ook die misselijkheid veroorzaakt. Er kunnen ook lichamelijke oorzaken zijn.

Een glas cola drinken!!! Echt waar, probeer het maar eens als je misselijk bent. Toegevoegd na 2 minuten: Wel echte Coca Cola. Geen andere merken! Ben benieuwd of het je helpt. Probeer het!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100