Wanneer weet je dat vrienden, werkelijk vrienden zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Pas in tijd van nood zal je leren wie je werkelijke vrienden zijn. Toegevoegd na 58 seconden: Diegene die jou dan nog willen helpen zijn je vrienden.

vrienden zijn mensen die er kunnen zijn als het goed met je gaat, maar er zeker voor je zijn als het slecht met je gaat. Dus als je problemen hebt, hulp nodig hebt dan zijn je echte vrienden die persoenen die dan voor je klaar staan.

Als jou vriend met centen in zijn handen staat om een nieuwe auto te gaan kopen, en jij bent net op weg om hem te vertellen dat jij je huis uitgezet wordt omdat je een huurschuld hebt van € 5000,00. En hij zegt dan hier heb je geld ik wacht nog wel een jaartje met de aankoop van de auto. Ja dan !!!!!!

Vrienden zijn mensen die je nemen zoals je bent. Die harde opmerkingen kunnen maken, zonder dat dat tot een breuk leidt. Die je lange tijd niet kunt zien of spreken, maar bij weerzien meteen weer een thuisgevoel geven. Waar je de kleine en de grote dingen van het leven meekunt bespreken, zonder dat je moet nadenken over een gespreksonderwerp. En zo zou ik nog een litanie verder kunnen gaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100