Wie weet er een leuke tekst voor abraham spandoek?- hij is boekhouder- Beetje stevig- Vind het vreselijk dat hij 50 wordt

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

misschien een spreuk n.a.v. je info? Een buikje, kalend en een rimpel hoef je niet te zoeken, {zijn naam] schrijft vandaag 50 in de boeken! En anders staan er hier nog een stuk of wat.... Toegevoegd na 46 minuten: [naam] maakt vandaag de balans op van zijn leven daarom willen we deze abraham geven Toegevoegd na 52 minuten: Spelen met cijfers doet [ naam] heel graag Maar 50 worden vindt hij een plaag [ naam ] , je hebt het dik voor mekaar op je 50e ben je vandaag de sigaar.

Bronnen:
http://www.abrahamsara.nl/abrahamsaraspreuken.htm
http://www.digitransfer.info/spandoekspreuken

Deze is lekker sarcastisch : Bij .... is het wel gebleken, Ouderdom komt met gebreken ! Ook een leuke: 50 jaar geleden heeft deze Abraham zijn eerste luier vol gescheten !

Bronnen:
Niet zelf verzonnen hoor..

Paniek, paniek! Pietje is half antiek.

Oud ben je bedonderd het is de helft van honderd.

hier krijg je er 10: 1. Nu je de halve eeuw passeert word je door Sarah/Abraham geëerd 2.Oud.... ben je bedonderd, 50 is de helft van 100! 3. Hier zit onze Peer, hij is geen 49 meer ! 4.Iedereen mag het weten (naam) heeft 50 jaar versleten! 5.Allemachtig, wat prachting, over 30 jaar wordt hij/zij 80 6.Wijsheid komt met de jaren, net als de grijze haren. 7.Ons pap is Abraham en mag nog blijven van ons mam 8.Geen gezeur, 't Leven na 50 giet ook wel deur! (Drents) 9. Voordat je weet dat het er zit, heb je straks een kunstgebit. en als laatste: 10. Moet je nu's horen! 50 jaar geleden is ons (naam) geboren. Na jaren van feesten en werken is er aan (naam) nog niets te merken Vandaag gaan we deze mijlpaal vieren met waarschijnlijk heel veel wijntjes en bieren Op naar de volgende 50!!

Bronnen:
http://www.abrahamsara.nl/abrahamsaraspreuken.htm

Wat dacht je van deze: In vijftig worden heb jij helemaal geen zin... Jammer dan: Wij wrijven het er toch lekker in! of deze: Je collega's willen graag een leuke dag, en dat is waar jij nu voor boeten mag. of past deze meer in jullie straatje: Een boekhouder van 50, een dieptepunt in jouw leven, Maar da's geen reden om ons geen leuk feestje te geven! En wat dacht je van: Deze dag overslaan had jou wel wat geleken, Maar jou collega's zullen daar een stokje voor steken! Ik wens JULLIE alvast veel plezier, en hoop voor de dikke boekhouder dat de dag snel voorbij zal zijn...

Je kunt ook zijn beroep erin betrekken: TIJD OM EEN TUSSENTIJDSE BALANS OP TE MAKEN: JE KRIJGT NOG EENS 50 JAAR OM ORDE TE SCHEPPEN IN ONZE GELDZAKEN! Of zoiets....

Vanaf vandaag is ... dikke maatjes met Abraham! Toegevoegd na 4 minuten: Dat is niet meer af te boeken.

Je wordt zelfs als boekhouder Elk jaar een jaartje ouder! Dat kun je niet verdoezelen Ook al ben je gewend met cijfers te foezelen!

Je kan er dik van op aan, die 50e verjaardag laten ze niet stilletjes voorbij gaan. Je kunt het stellen, dat ze je vanaf vandaag bij de abrahams gaan tellen.

Dit jaar het slechtste resultaat, precies 50 die je rood staat.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100