Waarom hebben manen borst haar en vrouwen niet ?

Toegevoegd na 10 minuten:
sorry mannen

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Mannen maken het hormoon testosteron en dihydrotestosteron (DHT) aan in de teelballen. Dit orgaan ontbreekt bij vrouwen, maar ook vrouwen maken een beetje testosteron aan in de bijnierschors in veel lagere concentratie. Testosteron zorgt voor de groei van de mannelijke geslachtskenmerken zoals borsthaar, groei van de penis en de lichaamsbouw. Ook bij vrouwen zorgt het testosteron voor de groei van o.a. schaam- en okselhaar. Voor de menstruatie is de concentratie testosteron meestal het grootst. En DHT kan ook weer zorgen voor kaalheid bij mannen op latere leeftijd.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Testosteron

door de verschillen in hormoonhuishouding...

Om dezelfde reden dat mannen (niet manen...) gezichtsbeharing hebben terwijl (de meeste) vrouwen dat niet hebben: androgenen, of te wel mannelijke hormonen

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Lichaamsbeharing

Omdat het er anders zo gek uit zou zien... Je zou ook kunnen vragen waarom manNen geen borsten hebben en vrouwen wel.

Vrouwen willen borsthaar, mannen willen haarborst... Daarom is het er, genetisch bepaalde ontwikkelingen zijn dat...

omdat mannen snor en baard hebben en vrouwen niet.!!

Testosteron.

Omdat wetenschappelijk aangetoond is dat vrouwen biologisch ander zijn dan mannen. Ze denken anders ze ruiken anders ze reageren anders, enz. Kortom de vrouw is vrouw met haar specifieke eigenschappen. De man is man met zijn specifieke eigenschappen.

Manen hebben helemaal geen borsthaar.... Sterker nog: Manen hebben helemaal geen borst! Het mag dan wel een hemellichaam zijn, maar dan wel een lichaam zonder ledematen of romp. Dus ook geen borst, en dus geen borsthaar.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100