Bestaan er ook anti-erectiepillen?

Pillen die een erectie voorkomen / tegen gaan.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik kamp al jaren met erectieproblemen. Dat ding wil gewoon niet omlaag.

Volgens mij niet. je hebt ook mensen die teveel viagra slikken en vervolgens uren lang een stijve hebben. zover dat het zelfs pijn kan gaan doen

Ja, cyankali, heb je nooit meer last van een erectie :p Nee even zonder dollen, niet dat ik weet

Nee die bestaan niet. Koud water of een beste tik erop geven is voldoende.

of het ook in pillenvorm te krijgen is weet ik niet maar kamfer schijnt een 'kalmerende' werking te hebben. Vroeger werd het door ziekenhuis- en gevangenis-eten gedaan.

IJskoud water erop en hij is meteen micro. Hoop ik voor je.

anti depressiva wil wel eens werken aangezien een mens dan word afgezwakt en dus ook het libido

Vroeger heb ik in de psychiatrie gewerkt. Er was toen een patient die, als ik me goed herinner, adracur kreeg. Dus het bestaat wel degelijk.

Een pil weet ik niet maar sommige vrouwen hebben wel die uitwerking op mij

denk aan je schoonmoeder... ;-))

Ja, die bestaan, maar die werken door het verminderen van het libido (de zin in sex). Sommige van dit soort medicijnen doen dit door de werking van testosteron te remmen. Deze medicijnen kunnen dan ook gebruikt worden voor de behandeling van oversexualiteit en worden ook gebruikt voor chemische castratie. Daarnaast hebben heel veel medicijnen zoals antidepressiva, antipsychotica, bloeddrukverlagers en meer als bijwerking dat de erectie van minder goede kwaliteit is. Deze pillen zijn natuurlijk hier niet voor bedoeld.

Als je anti depressiva gebruikt (Paroxetine / Seroxat) kunnen de bijwerkingen kunnen bestaan uit: verminderd libido (verlangen), afgenomen opwinding, erectiestoornissen, verminderde gevoeligheid van de genitalia, vertraagde zaadlozing, vertraagd orgasme, anorgamie, pijnlijke zaadlozing en retrograde zaadlozing (de blaashals sluit zich niet of onvoldoende en het sperma kan ontsnappen naar de blaas).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100