hoe kan je jezelf laten braken/overgeven

Weet jij het antwoord?

/2500

Vinger in je keel stoppen

vinger helemaal achter in je keel heeen en weer bewegen... toch niet om af te vallen he? want dat werkt niet op die manier.. sommige denken van wel, maar je komt dan zodra je iets eet alleen maar meer aan..

Waarom zou je dat willen? Je kan een vinger in je keel stoppen maar bedenk wel dat je ook maagzuur terug krijgt. Veelvuldig expres braken omdat je bijvoorbeeld jezelf te dik vindt is slecht voor je, maagzuur tast veel aan, onder andere je tanden. Bovendien kan je in dat geval van willen afvallen beter iets minder eten of een dieet volgen. Mensen (meestal vrouwen/meiden) die om deze reden met braken beginnen hebben vaak een denk probleem waar je dus voor moet waken. Heb je iets giftigs ingeslikt dan is het ook niet altijd raadzaam te braken, bij het een wel en andere niet. Soms dan weer eerst melk drinken dat neutraliseert sommige stoffen. Alleen als je je heel misselijk voelt en beroerd ben dan kan je dit 1 malig doen. Kortom, denk niet te lichtzinnig over zo iets simpels.

Door je vinger diep in je keel te steken, een eetlepel zout te eten of door de geur van verrot vlees doet het vaak ook. De vraag is waarvoor je het nodig hebt; methode 1 is goed als je teveel gedronken hebt; dan ben je wel beroerd, maar wel de alcohol deels kwijt die je de dag erop niet meer hoeft te verwerken. Methode 2 is goed als iemand iets geslikt heeft en het niet wil uitspugen (en je vingers niet afgebeten wilt zien) en methode 3 is nergens goed voor, kan alleen wel gebeuren.

je hebt in je keel zoon soort uithangsel (geen idee hoe het heet) maar als je die aanraakt dan heb je al wat je wilt.

Heel erg zout water drinken werkt ook. Maar vinger in je keel is wel het makkelijkst.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100