Wanneer krijg je sperma ?

Ik ben zelf 11 maar m'n vriend zegt dat het op je 12de krijgt maar kan het ook op je 11de of persee 12de zo ja of zo niet Laat een bericht achter

Weet jij het antwoord?

/2500

Voor het eerst sperma produceren zal in de regel starten ergens tussen de 11 en 16 jaar. Dus inderdaad op je elfde kan het al.

Om sperma te KRIJGEN zal je om sperma moeten vragen. Dit kan onderandere bij de spermabank, maar op jullie leeftijd en met jullie geslacht maar je daar geen kans, maarrrrr Zélf sperma produceren is een optie. De hormonen die tijdens de pubertijd door je lijf razen zorgen er oa voor dat je geslachtsrijp word en sperma gaat produceren. Dit kan zowel op een leeftijd van 11, maar ook van 12, al zijn dit niet de gemiddelde leeftijden. #De eerste zaadlozing# Over de eerste zaadlozing wordt gesproken wanneer er bij een jongen voor het eerst sperma uit zijn penis komt. Dat kan 's nachts gebeuren tijdens het slapen (dat wordt ook wel een natte droom genoemd), maar meestal gebeurt dat tijdens het masturberen. Een jongen is dus meteen ook in staat om een meisje zwanger te maken. De gemiddelde leeftijd voor de eerste zaadlozing is 13 jaar en twee maanden. Ook wanneer een jongen nog geen zaadlozing heeft gehad kan hij een meisje zwanger maken. Dat komt omdat de hormonen voor een zaadproductie zorgen nog wat sperma feitjes: #Een man ejaculeert gemiddeld 7.200 keer (2.000 keer door masturberen) in zijn leven. Hierbij komt 53 liter sperma vrij, met een gemiddelde snelheid van 45 km/h. #Een theelepel sperma bevat vijf calorieën; meer dan een komkommer, maar minder dan een banaan. # Sperma is de meest gevonden lichaamsvloeistof in hotelkamers, vooral in de badkamers. #Een spermacel heeft een "zwemsnelheid" van ongeveer 1 tot 3 millimeter per minuut.

Bronnen:
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/kinder...
http://nl.wikipedia.org/wiki/Sperma

Het eerste sperma is meestal voorvocht. Dit is een smeermiddel dat het lichaam zelf aanmaakt om de sex lekkerder te laten voelen en makkerlijk te laten verlopen. De gemiddelde leeftijd dat jongen met echt sperma klaarkomen is 14 jaar. Maar daar kunnen uitzonderingen op bestaan. Dat kan 12 jaar zijn, maar ook 16 jaar. Wel is bekend dat jongens die veel goedkoop vlees krijgen waar veel groeihormonen in zitten om de dieren sneller te laten groeien voor de slacht, vaak jonger kunnen klaarkomen en ook veel jonger al schaamhaar om hun pipi krijgen. Er bestaan ook nog rasverschillen, aziatische jongens zijn er vaak wat jonger mee dan blanke jongens.

Is verschillend ligt ook aan de hormonen...de ene krijgt het op 11 jarige leeftijd en de ander op 13 jarige leeftijd, is een beetje zoals schaamhaar is ook verschillend.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100