WAT VOELT EEN VROUW ALS ZE KLAARKOMT?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Tja hoe kan ik dat het beste omschrijven....... verschilt per keer. De ene keer is het een ontlading van spanningen, dan weer een lekker lui gevoel en dan juist weer extra spanning die zich langzaam opbouwt en dan als een vulkaan tot uiting komt (en daarna nog eens en nog eens ;-)) Ik denk dat het heel moeilijk is om dit gevoel te omschrijven aangezien het heel persoonlijk is en (naar mijn ervaring) wisselend is. Vandaag heerlijk, super , geweldig en morgen "ach ja gaan we nu slapen ;-)"

DAN KRIJGT ZE ZIN OM TE SCHREEUWEN!!!!!!!!!!!!!

nattigheid.

De hoeveelste keer? Toegevoegd na 1 dag: En dan nu het serieuze antwoord. Je leest vuurwerk en nattigheid en schreeuwen en vulkaan en trillingen en ontploffing en iets van zachte vredigheid.... Dan kan allemaal, maar het zegt niets over VOELEN. Het punt is dat zo'n vraag niet in algemeenheid te beantwoorden is, want iedere vrouw zal iets anders voelen. Als er IETS is wat heel persoonlijk voelt, dan is het wel een orgasme. En zelfs dan voelt ieder orgasme anders. En ja, het hangt er wel degelijk ook van af over het hoeveelste orgasme we het hebben, in een sessie, of in de loop van jaren. Iemand zei het eens zo: Het is net als bij niezen. Op het moment dat je hevig niest heb je jezelf niet meer in de hand. Dat ene kleine moment. Eigenlijk is er geen ander moment dan bij niezen en bij een orgasme, dat je jezelf volledig en ongecontroleerd laat gaan. En orgasme kunnen langer duren dan een nies!

Als een vrouw klaarkomt, dan voelt ze ALLES, toont daarvan IETS, en schaamt zich voor NIETS...

ik krijg stuiptrekkingen en 1 keer voorgekomen een epilepsie aanval. Dus het gaat er heftig aan toe lol.. nee.. dit verschilt ook per vrouw hoor, ik ken meiden die spuiten? :-S Ik weet niet wat hun voelen.

Of ze nou schreeuwd of niet - of ze nou te keer gaat of niet, ze voelt zich in de 7de hemel. Iedereen heeft een ander gevoels-niveau, dus zal je diverse antwoorden krijgen die allemaal de waarheid kunnen zijn.

En soms gaat ze helemaal trillen... Het kan soms heel lang duren, en soms weer heel kort. Soms voelt het alsof er een bom ontploft en soms voelt het gewoon heel kort als een mini-bom. Een vrouwelijk orgasme is één van de meest ingewikkelde dingen die er zijn, je weet nooit op voorhand hoe het zal zijn

Bronnen:
http://www.jeugdenseksualiteit.be/m_forum_...

Ik heb een héél lang antwoord voor je gevonden. Het is een artikel waarin beschreven wordt wat een orgasme is. Deels staat beschreven hoe het voelt. Zelf kan ik je geen volledige uitleg geven.

Bronnen:
http://www.ouders.nl/mdiv2005-orgasme.htm

Vuurwerk.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100