Is klaarkomen gezond.. Zo niet hoeveel keer per dag is echt ongezond(jongen)

Is klaarkomen gezond ... Zo niet wat is het maxmum aantal per dag dar je mag klaarkomen ;)

Weet jij het antwoord?

/2500

Klaarkomen is gewoon gezond is goed voor je bloedsomloop ,stress,om heerlijk in slaap te vallen,je heerlijk te ontspannen achteraf. En hoevaak of hoeveel keer per dag is iets persoonlijks.Maar niet ongezond ,Kan er wel problemen aan je eikel van krijgen ,zoals rood worden schraal.

Aha, een echte Star Trek! De hele bende wordt steeds weer nieuw aangemaakt, dus ga vrolijk door. Veel roulatie (ouwe meuk naar buiten ploppen dus) vermindert *geloof ik* ook de kans op prostaatkanker, dus in zoverre is 't gezond te noemen. Ik zou haast zeggen: "hoe vaak had je 't op de agenda gezet?" aangezien 1 hooguit 2 keer per dag al heel wat is.

Zolang jouw sociale leven er niet onder gaat lijden en het geen obsessie wordt, mag je van mij trekken tot je een ons weegt.

Er was laatst een jongen overleden die 42 keer op een dag was klaargekomen. Maar dan spreek je ook echt van een verslaving. Luister gewoon naar je lichaam, zolang je geen last krijgt van RSI in je arm, of schuurplekken op je penis, dan is er niks aan de hand. Als het ook niet in de weg komt van werk/school/sport/sociale dingen, ga lekker je gang, zo vaak je wilt. Het is gezond, regelmatig klaarkomen schijnt goed te zijn om de kans op prostaatkanker te voorkomen.

Een gezonde jonge vent kan per etmaal wel tot 7 X klaarkomen (ik heb het dan over gemeenschap met ejaculatie). Als het niet meer wil, houdt het gewoon op. Als je geen dwangmethoden gebruikt om een ejaculatie te veroorzaken, stopt het kunnen klaarkomen op dat moment vanzelf. Erger is het als je wel dwang in het klaarkomen toelaat, zoals sommige stellen wel eens proberen maar dan zit je in de wat SM achtige hoek. Als iemand zeer vaak klaar kan komen , dan kan er wat aan de hand zijn met de organen en klieren die daarbij betrokken zijn. Dingen als hersenbeschadiging, hypofyse, bijnieren, testis, prostaat en de penis zelf kunnen een prikkeling veroorzaken die verward kan worden met opgewondenheid, zoals bijvoorbeeld met priapisme het geval is. Ik heb het dan echter niet meer over een gezonde/normale situatie. Dus de ene jonge man kan vele malen per dag klaarkomen en sommigen maar enige malen per week met daartussen alle gradaties. Komt er bij het klaarkomen pijn en/of bloed bij, zoek dan je huisarts op.

Aanhand van de antwoorden word hier uitgegaan dat het alleen 1 man is die klaarkomt dit geld ook voor 1 vrouw of meisje dat het zelfs goed is om klaar te komen ,hoe vaak ligt aan de persoon zelf en de gedachte en drang naar sex of zelf bevrediging.

Het verbaast me altijd weer hoe slecht mensen geinformeerd zijn over sexualiteit, en hoe truttig nederlandstaligen dienaangaande zijn: onderstaand antwoord impliceert namelijk masturbatie en jongens zeggen dat ze gewoon mogen (zelfs moeten!)masturberen, vinden heel veel mensen maar heel eng... Er is een heel duidelijk antwoord op je vraag: ja, klaarkomen is heel gezond voor mannen, en de richtlijn is, dat vanaf de puberteit, minimaal 1 keer per dag klaargekomen zou moeten worden (2x als je een sexuele partner hebt) Voor een jongen tussen de 11 en pak-en-beet 25 is het heel normaal, en volstrekt gezond, om je zo'n 2 á 3 keer per dag te masturberen, of je, naast de seks met je partner, nog eens eenmaal te masturberen. Het antwoord is dus niet zozeer een kwestie van een maximum, want dat is er niet echt, maar wél van een minimum - als je later een veel kleinere kans op prostaatkanker wil. En als je een kleinere kans op *bal*kanker wil, heeft het ook zo zn voorkeur om de boel koel te houden. Geen Björn-Borgonderbroeken dus!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100