Hoe kan het dat de ene man (of vrouw) het prettig vindt om anaal geprikkeld te worden,en de andere weer niet?

Het zijn toch bij beide dezelfde zenuwen die geprikkeld worden,dus hoe kan de ene man (of vrouw) het als prettig ervaren en de andere niet?

Toegevoegd na 1 minuut:
En dan bedoel ik niet dat de ene persoon het wel wilt en de andere er een afkeer van heeft,want ik begrijp dat niet iedereen hiervan houdt.Maar het gevoel zou toch bij elke man hetzelfde moeten zijn...of zie ik dat verkeerd?

Weet jij het antwoord?

/2500

De ene mens houdt er wel van als je aan het oor sabbelt en de andere niet, de ene houd van hard de ander van zacht. de ene houdt van orale sex de ander niet. Het is net als met eten wat de een lekker vindt is voor de ander niet te eten en toch smaakt het hetzelfde.

Ik sluit me geheel aan bij het antwoord van poca en wil daar nog hetvolgende aan toevoegen: Als je er ECHT van overtuigd bent dat je iets "vast niks vindt", helpt het een keer " toch maar proberen" ook niet. Dan begin je er al aan met het idee van: niks voor mij, kans 90% dat het dan ook niks is. Dat vertellen je hersenen je de hele tijd en dan geef je je er niet aan over EN ik denk dat er een aardig percentage is die het nooit geprobeerd hebben om allerlei redenen en wie weet hoe geweldig die het vinden Toegevoegd na 3 minuten: ha ha, ik weet nog wel een aardig voorbeeld om uit te leggen dat het niet ALLEEN het mechanisch stimuleren van een zenuw is. Veel vrouwen vinden het prettig als hun partner hun borsten streelt. Ik wil de eerste vrouw nog ontmoeten die er van gediend is als een wildvreemde in de supermarkt daarmee begint. Dat willen ze natuurlijk niet en DAAROM voelt het ook echt niet prettig aan. Het is niet dat ze het weigeren maar dat het WEL prettig voelt.

Het is ook de associatie denk ik. En hoe je over je eigen lichaam denkt. Een heleboel mensen hebben helemaal niets met anale seks, vinden het eerder afstotend dan aantrekkelijk, associëren het vooral met poep, niet lekker ruiken etc. Terwijl het in de porno tegenwoordig zo lijkt alsof het de normaalste zaak van de wereld. Als je het idee anaal geprikkeld te worden niet opwindend vind zal je het ook niet zo snel van kunnen genieten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100