Hoe diep is de vagina?

Als je heel groot geschapen ben is het dan mogelijk dat de vagina te kort is?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hier zie je een filmpje. Met allerlei suggesties varierend van 4 cm tot 25 cm. Kijk wel het hele filmpje af want aan het eind is een deskundige die vertelt dat de vagina de lengte heeft van de wijsvinger, dus gemiddelde lengte is 7 - 8 cm. Maar al dat materiaal is oprekbaar. Er moet tenslotte wel een baby door kunnen. http://www.gezondheidsplein.nl/topic/3584/Hoe-diep-is-de-vagina.html Toegevoegd na 2 minuten: De diepte van je vagina varieert dus. In rust, dus zonder opgewonden te zijn, ongeveer 8 cm. Als je opgewonden raakt, wordt zij (vagina is vrouwelijk) langer, tot wel 14 a 16 cm. Een tweede is dat de vaginawand rekbaar is, dus bij te diep stoten zal zij dat wel voelen, maar het kan niet scheuren oid. Vrijen is per definitie iets wat je - zeker de eerste keer - heel voorzichtig doet.

De diepte van de vagina verschilt per vrouw, maar is meestal tussen de 15 en 22 cm. Dus het zou kunnen dat een vagina te kort is, als een man erg groot geschapen is!

Nee, de vagina is echt niet te kort, maar wat wel kan bij seks tussen man en vrouw, is dat de penis tegen de baarmoederwand aankomt, wat onprettig of pijnlijk kan zijn. Dan is het een kwestie van standjes zoeken waarbij dat niet gebeurt.

Het lijkt me niet dat de vagina te klein zou kunnen zijn, want volgens mij loopt de vagina door naar de baarmoeder.

Voor de schede is 10 cm een normale maat. Daar zit echter een variatie in. mannen die dus zwaar geschapen zijn moeten VOORZICHTIG zijn tijdens de sex en mogelijk standjes vermijden waarbij diepe penetratie mogelijk is. Je hoort als man voorzichtig te zijn dat je niet hard tegen de cervix (baarmoedermond) aan stoot, omdat dat pijn kan doen en zelfs schade kan veroorzaken. Het moet niet zo zijn dat je als zwaar geschapen man denkt dat iedere vrouw de lengte aan kan. "Weest dus voorzichtig" betekent meer dan alleen een condoom gebruiken. Het moet wel voor allebei leuk zijn.

Volgens wikipedia is de vagina 8 tot 10 centimeter diep. Daarna kom je al bij de baarmoeder uit! Sommigen mensen denken wel dat het dieper is, omdat het allemaal wel erg rekbaar is natuurlijk, dus als je voorzichtig ben, krijg je er best nog flink wat meer lul in. Zeker na een tijdje zal het steeds makkelijker gaan. Overigens, door de ronde vormen van beide lichamen, en afhankelijk van het standje, zal je gewoonlijk niet heel je penis er in krijgen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100