Mijn geslachtsdeel is vaak stijf...

Ik ben bijna 17 en krijg overdag vaak zonder aanleiding een stijve. Wat kan ik hieraan doen? Ook is het zo dat ik bij een stijve mijn geslachtsdeel echt helemaal tegen mijn buik aanstaat (en ik ben niet heel dik ofzo, eerder mager). Hoe kan het dat hij zo stijf staat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat stijve is een Erectie. Die krijg je als je zin hebt in netjes gezegd gemeenschap. Toegevoegd na 32 minuten: Ik heb hier ook last van de hele tijd een stijve zonder enige seksuele opwinding. Dit komt door de pubertijd. Je hebt je geslachtsdeel niet in controle.

'Spontane' erecties ontstaan zonder enige seksuele aanleiding. Een lichte prikkeling of een willekeurige emotie bezorgt je al een stijve: een bewegende bus, angst voor straf, een spannende film. In de puberteit hebben veel jongens hier last van. De penis lijkt een eigen leven te leiden: je hebt er geen controle over. Veel jongens ervaren dit als bijzonder onplezierig. Gelukkig komen spontane erecties minder vaak voor naarmate je ouder wordt. Erecties raken meer en meer verbonden met sex. Het beste kun je een strakke onderbroek aandoen met daar overheen een beetje wijdvallende broek. Als je dan een stijve krijgt, hoef je niet bang te zijn dat anderen dit zien.

Bronnen:
http://www.sexwoordenboek.nl/erectie_spontane.html

Op hoe kan het? Er zit een klepje boven in je lul in de vorm van een terugslag klep. Waardoor er wel bloed in je lul kan stromen, maar niet meer terug kan stromen. Na enige tijd zit er zoveel bloed in.... Dat klepje kan je sturen, maar meestal niet bewust. Die gave hebben alleen sommige pornoacteurs. Het signaal wordt bij sexuele opwinding gegeven, maar je lijf kan ook door andere oorzaken dat signaal afgeven en dan zit je in jouw situatie. Op jouw leeftijd wordt het stuurmechanisme getest en afgesteld, dus het mechanisme staat iets te scherp afgesteld.

Geloof me benjaben, dat wordt minder. Het is een normaal verschijnsel tijdens de pubertijd. Behalve dat een erectie krijgt, zonder dat je dat wilt, ben je ook nog veel vaker opgewonden, om alles wat er om je heen en in je lichaam gebeurt, alle veranderingen die de overgang van kind naar man met zich meebrengen.

Dit is niet abnormaal , zeker niet als je nog zo jong bent als jij . Dan komt het wel vaker voor dat de jongeheer een beetje een eigen leven lijdt , en je hem niet onder controle hebt . Dit komt ook voor bij ouderen mannen , al zij het in mindere maten . Het is iets natuurlijks , niets om je zorgen over te maken . Al kan het natuurlijk vervelend zijn dat anderen dat opvalt . Maar dat zijn mensen die kijken dan naar je kruis moet je maar denken , kan ook niet netjes zijn toch .

Meer trekken

Het kan zijn dat je homo bent en dat dat daarom gebeurt.

Antwoord op waarom ie tegen je buik aan staat: Dat verschilt per persoon. Er zijn ook mannen bij wie die nog half tussen de benen hangt. Maar maak je geen zorgen, tijdens sex zal je hier geen last van hebben...

Trek je rustig even terug, gewoon even op de wc. daar kun je in alle privacy en rust masturberen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100