Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Welk middel kan ik gebruiken tegen een verstopte neus in de avond?

Welk middel kan ik gebruiken tegen een verstopte neus in de avond? Het valt mij op dat ik al een tijd 's avonds een verstopte neus krijg, terwijl de kamer waar ik zit gewoon wordt bijgehouden. Het lijkt of whiffing: een piepend vanuit de neus tijdens ademen. Zou er een redelijk veilig middel zijn dat je hiertegen kan gebruiken?
*of=op

937
Amadea
2 jaar geleden
Het probleem met die "neusontstoppers" is dat je ze niet langer dan twee weken mag gebruiken, omdat ze daarna niet meer werken of ernstiger gevolgen zoals reukverlies kunnen veroorzaken. Beter laat je uitzoeken wat de oorzaak is van dat verstoppen om daarna die oorzaak weg te nemen.
Rieneke1
2 jaar geleden
Ik gebruik water met een snufje zout erin.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Bij ons thuis gebruiken we regelmatig een neusspoeler. Hierbij mengen we water met zout; het zout zal tijdelijk de neus vrij maken van slijm, zodat je rustig in slaap kunt vallen.
Hierbij een linkje van een neusspoeler:
https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1204405&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fnl%2Fp%2Fwaterpuls-neusdouche-hooikoorts-verstopte-neus%2F9200000100935976%2F&name=Waterpuls%20neusdouche%20-%20hooikoorts%20-%20verstopte%20neus
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
2 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding