Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Blaasjes In mijn vagina, wat kan dit zijn?

De blaasjes zitten nog achter de kleine schaamlippen en heb er net 2 dagen last van. De eerste dag deed het pijn en nu jeukt het. Mijn vriend heeft er tevens ook last van, van die blaasjes.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit zijn ook de Symptomen van Herpes, Heeft je vriend je oraal bevredigd wanneer hij een koortslip had? Zijn het rode blaasjes met witte puntjes? Zou je de vraag wat duidelijker kunnen uitleggen? ik zou nu zeggen met de informatie die je me hebt gegeven als tip, ga even langs de huisarts.

Dit lijken mij ook de symptomen van Herpes. Jullie zullen beiden naar de huisarts moeten omdat jullie ook allebei behandeld moeten worden! Voor nu zullen de symptomen wel verdwijnen,de aandoening helaas niet omdat het een virus is wat betekend dat het zich verstopt maar te pas en te onpas weer te voorschijn komt. Ook mag je nooit meer zonder condoom vrijen omdat je (ook als het niet zichtbaar is) ALTIJD besmettelijk bent!Bij de bron kun je nog meer belangrijke info vinden,er zijn trouwens nog veel meer bronnen voor het geval je deze niet duidelijk genoeg vindt! Sterkte allebei en groetjes vlindertje

Bronnen:
nl.wikipedia.org/wiki/Genitale_herpes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100