wat is een goede vervanger van een joint, zodat je niet hoeft te roken?

ongemerkt de geneugten van thc ervaren, zonder te roken....hoe?

Weet jij het antwoord?

/2500

Wietthee wietpannenkoeken spacecake en wietolie Als je niet meer rookt en er zonder veel moeite voor te doen zoals een cake bakken toch (dagelijks) van wilt genieten: wietthee en wietpannenkoeken. spacecake en natuurlijk wietolie. *Wietpannenkoeken Zijn het snelst te maken. Beslag gemaakt, klontje boter in koekenpan gesmolten, giet beslag voor 1 pannenkoek in de pan en verkruimel meteen wiet over de hele pannenkoek. Raadzaam is ook een stapel gewone pannenkoeken te bakken. Je kunt dan om en om eten, anders krijg je te veel en te snel binnen. Dat komt omdat het effect even duurt en je dit niet merkt of liever te laat merkt. Let op: eerst proberen op deze manier!! Dus stapel wiet en stapel gewone en om en om eten voor het beste veilige resultaat. Je kunt ze trouwens ook de volgende dag opeten, dus een voorraadje maken is geen probleem. *Wietthee is makkelijk : Je kunt hasj en wiet ook drinken, bijvoorbeeld als thee. Verkruimelde wiet in thee-ei trekken. Wil je er stoned van worden dan zijn de risico’s van drinken dezelfde als die van eten: het duurt zeker drie kwartier tot anderhalf uur voordat het werkt. Daarbij weet je nooit hoeveel hasj of wiet teveel is. De kans op fout gaan is dan groot. Tip: Neem wel halfvolle of volle melk in de thee, anders werkt het niet. Als wiet als medicijn wordt gebruikt, wordt er ook vaak thee van gezet. Men neemt dan meestal een kleine dosis zodat er geen bewustzijnsveranderend effect optreedt.

Bronnen:
https://www.jellinek.nl/vraag-antwoord/op-...

Je kan het eten zoals hierboven aangeraden, maar niet iedereen heeft zin steeds weer in de keuken te gaan staan, en bovendien is de high heel anders als je eet. Je kan de weed ook dampen, via een vaporizer. De weed wordt dan zover verhit dat je de werkzame stoffen kan inhaleren, maar je rookt niet. Er wordt niets verbrand dus er ontstaat ook geen rook.

Je kan ook THC siroop maken (wat je dus kan drinken) met 4 ingrendiënten, namelijk water, suiker, plantaardige glycerine en wiet natuurlijk. Ik heb in de bron een tutorial/recept gezet waarin het duidelijk wordt uitgelegd. Hier kan je ook echt pittig stoned van raken.

Bronnen:
https://www.royalqueenseeds.com/blog-how-t...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100