Is het nog mogelijk een bank te beroven?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja hoor; en 't gebeurt massaal. En wel door fraude met gestolen creditcard-gegevens. Sterker nog; iets van 3% van alle omzet met creditcards bestaat uit fraude. Oftewel geroofd geld van de banken. Tenminste, als je er netjes achter komt - dan krijg je 't geld terug. Anders niet. Maar hoe dan ook: uiteindelijk betaald de klant. En verder zijn er ook nog steeds 'ouderwetse' IRL overvallen. Staat toch regelmatig weer in de krant.

waar een wil is, is een weg. Technologie beperkt zich tot degenen die er goed mee willen. Dus ja, wat voor beveiligingssysteem er ook is, er is altijd wel een manier om deze te kraken...

Steeds moeilijker. De meeste banken hebben geen cash meer voor handen in het filiaal en het aantal bankfilialen loopt ook ernstig terug. Restaurants en supermarkten moeten het nu ontgelden.

Met de hedendaagse beveiliging is dat bijna niet mogelijk. Dat was in de tijd van Billy the Kid wel anders!

Onlangs heb ik een rondleiding gekregen in één van de vestigingen van de Nederlanse Bank. De bank van de staat en destijds de bank voor de banken zeg maar. Deze bank was 'van buiten' niet te overvallen. Deze bank is meer dan 20 jaar oud. Als de banken van nu ook maar een fractie van de beveilingen van destijds hebben overgenomen, dan moet je van heel 'verkeerde huize' komen wil je daar met buit weer uit kunnen komen.

Technisch is het nog steeds mogelijk,want ook het banksysteem is te kraken. Niets is waterdicht. Het kan dan zelfs vanaf je stoel vanachter de computer zonder dat er een wapen aan te pas komt.

Wordt moeilijk want alle geld zit meteen in een kluis,, met een vertraging slot.

Hoezo? Heb je een bank op het oog? ;) Ja, ik denk dat het mogelijk is. De technieken mbt beveiligen gaat vooruit, dus ik denk wel zeker dat je van 'goede huize' moet komen. Er zijn meerdere wegen naar Rome. .

Tuurlijk, dat is van alle tijden. Gewoon de bank binnen lopen en roepen "gimme all you got". Maar waarom zou je dat willen? Er zijn toch vele andere mooie zaken in het leven? En de pakkans is ook wel aardig... Zeker met banken.

Jazeker, helaas zijn in deze nieuwerwetse tijden de voedselbanken in trek.

Wanneer gaan we? ;-)

Als jij tevreden bent met Euro 100,- kan je rustig een bank beroven. Maar indien je meer wilt heeft het zijn zin. Ze hebben bijna geen cash meer en alles zit achter tijdsloten. Indien je dus meer wilt dan zul je even 3 minuten moeten wachten. Dus mijn advies is dat het wel mogelijk is maar oliedom.

Ja, dat is nog steeds mogelijk. Je moet alleen erg creatief zijn.

Dan moet je het vooral digitaal gaan aanpakken. Het systeem hacken. De meeste transacties gaan via internet. Ongeveer 3% van al het geld uit de wereld bestaat nog maar uit tastbaar geld.

Nee dat gaat helaas niet meer. Binnenkort is die bijna niet meer mogelijk. Bv snsbank handeld geen geld meer. Alles wordt via internet gedaan. Maar als je een goed team hebt zoals oceans, dan heb je misschien de kans wel om een grote bank te beroven. Succes.! Maar als je echt van plan bent om een bank te beroven. Geef mij ook seintje anders... hihi

tuurlijk! ik doe mee!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100