Waar kan ik kleine ronde voorbedrukte stickers kopen in een kleine oplage?

Vroeger kon je die dingen bestellen via een klein boekje wat je thuiskreeg. Het was dan voor op je persoonlijke spullen als LP's en boeken. Er zat dan een gekleurd metallic randje omheen.

Ik kan wel kleine (adres)stickers vinden in kleine oplage, maar die zijn allemaal rechthoekig en ik ben op zoek naar ronde die ik per max. 100 stuks kan bestellen (liever nog minder).

Wie weet dit?

Weet jij het antwoord?

/2500

De meeste bedrijven die stickers bedrukken hebben ook wel ronde stickers, maar de oplage is vaak erg groot (vanaf 1000 ofzo) en je kunt online niks uitzoeken of bekijken. Ik heb er echter eentje voor je gevonden die al vanaf 1 (!) stuks levert. dus kleine oplages mogelijk. Relatief is dat wel duurder, maar als je er toch geen 1000 nodig hebt..... Ook kun je online al de kosten berekenen ; da's helemaal netjes. (Want bij een kleine oplage zijn de clichekosten natuurlijk altijd wel relatief hoog). Je kunt vinyl, papieren en metalen stickers hier bestellen, en gemiddeld ben je voor een paar tientjes klaar voor een kleine oplage.

Bronnen:
http://www.drukenbestel.nl/stickers-sticke...

Vista print. 100 stuks voor € 7,99

Bronnen:
http://www.vistaprint.nl/adres-labels.aspx...

bij vistaprint

Bronnen:
www.vistaprint.com

Bij Verver Best.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100