Kan ik in de Supermarkt met mijn Credit Card betalen?

Kan ik in de Supermarkt(en) met mijn Visa Card betalen?

Ik weet niet zeker of deze wordt geaccepteerd namelijk.. ;f

Weet jij het antwoord?

/2500

Vaak staat het bij de deur met een sticker, anders even vragen voor je boodschappen doet, in nederland is het niet gebruikelijk om dit soort aankopen met credit card te betalen.

Naar mijn weten kan dit alleen bij Dirk van den Broek (en dus Bas van der Heijden en Digros). Ik ben nog geen enkele andere supermarkt tegengekomen waar het kan.

Bronnen:
http://www.elsevier.nl/web/10134110/Nieuws...

In onze jumbo wel, maar het is niet gebruikelijk. Even navragen dus!

Dit verscheelt per supermarkt. Dit moet je dus even vragen. In de meeste supermarkten kan dit niet. Met een Credit Card ga je namelijk een soort van lening aan. En als je een lening nodig hebt voor je dagelijkse boodschappen zul je niet goed in staat zijn een lening af te lossen. Zo wordt er immers beredeneerd. In veel andere landen is een credit card een normaal betaalmiddel. Zo zul je vaak zien dat in toeristische gebieden een credit card geaccepteerd wordt. Ook moet een creditcard acceptant een soort van provisie betalen over het betaalde bedrag. Wat dus minder winst betekent. Wanneer een supermarkt een creditcard accepteert is dit puur uit service.

Bij de Lidl en Dirk en Jumbo kan het.

Tank stations en Internationale Supermarkten zoals Aldi en Lidl accepteren gewoon de Master en Visa Card , Nederland loopt hiermee gewoon achter ten opzichte van het buitenland, een Credit card heeft niet altijd met een lening te maken , er bestaan namelijk ook Prepaid Master en Visa cards , deze word gewoon via bv iDeal opgeladen

Toegevoegd op 16 mei 2020 17:43: tekst

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100