Hoe kom je het snelst aan 10.000 euro (zonder te lenen of een overval te plegen)?

Misschien handig in deze dure tijden.

Toegevoegd na 6 minuten:
Ook geen duistere praktijken of Staatsloterij aub.

Toegevoegd na 39 minuten:
De hoer spelen is ook geen optie!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Mensen die nu iedere dag ad 4.90 Euro aan sigaretten spenderen,zijn in 5 jaar en 116 dagen 10.000,00 euro rijker als ze stoppen met roken en dat geld niet aan andere dingen uitgeven.En rente krijg je er ook nog eens bij als je dat geld op een bank zet.

Iets heel nuttigs uitvinden.

Als je heel veel geluk hebt: een goed (staats)lot kopen, of anders maar op de meest normale manier: gewoon keihard werken

Vier mogelijkheden : * zelf euri-biljetten drukken * een ezeltje aanschaffen, dat goudmunten poept * een biljardair versieren * een schat opduiken uit een eeuwen geleden gezonken en vergeten schip. Suc7.....

Hard werken, zuinig leven, veel sparen. Met een modaal salaris en een goedkoop huis moet je dan een kwart tot de helft kunnen sparen, en dat schiet best lekker op. Zolang er mensen kunnenleven van 1100 euro (en dat kan best,minder zelfs als het echt moet) kun je van ruim 2000 dus binnen een jaar dat bedrag bij elkaar bezuinigen, binnen twee zeker. De valkuil zit hem meestal in de kosten voor huisvesting.

Het zolder opruimen, bruikbare spullen te koop aanbieden, dan kom je vast een heel eind.

Een ton een jaar lang vastzetten tegen een rente van tien procent. (Geld maakt geld.)

tja, je zou kunnen overwegen om jezelf te prostitueren. Toegevoegd na 1 uur: Ik zou het ook nooit doen, hoor, maar ik denk met je mee. Toegevoegd na 1 dag: Je kunt misschien je levensverzekering afkopen?

Bronnen:
http://www.leerwiki.nl/Uitkeren_en_afkopen...

Gewoon zorgen dat je je werk behoud is een vast inkomen iedere maand. koop dingen die je alleen echt nodig hebt. gooi iedere dag je kleine geld uit je zak,en doe dit in een potje,dan er niet meer aankomen,dit loopt na een jaar aanzienlijk op. sommigge dingen kun je ook 2e hands kopen. als je nog oude spullen hebt waar je niets mee doet ,verkoop ze. pak s,avons een baantje erbij,of in het weekend. een oud spreekwoord zegt,je wordt niet rijk van het vele verdienen,maar van het weinig uitgeven.

Een goed boek schrijven. (zoals Sonja Bakker)

een cd opnemen met het liefst een nummer ala "watskeburt" (sorry fans), "-k-k-kkuikentje" of "wiebelkonijntje"... dus niet kunnen zingen, rappen, totaal niet muzikaal zijn en geen normale teksten kunnen schrijven, zorgen dat hij op nr 1 komt, en je hebt 10.000. dat is wel snelle manier toch?

Probeer te sparen en elke keer als je 1000 euro hebt gespaard het te beleggen. Sommige pennystocks (aandelen met hele lage waarde) gaan soms 20 of 30 procent omhoog in 1 dag. Je kunt ook werken met turbo's kun je veel mee verdienen maar ook veel mee verliezen. Maar als je niet weet wat je aan het doen bent zou ik 5000 euro sparen en dan naar het casio gaan en alles op rood of zwart zetten. Dan maak je ongeveer evenveel kans ;-)

In je opruimwoede niet alles weggooien, maar op internet zetten. Daar kun je nog best wat geld mee verdienen! Als je een hoop oude boeken hebt die je via bol.com tweedehands verkoopt krijg je er een mooi percentage over en hoeven ze je adres ook niet te weten.

Ik denk toch dat bedelen het aller snelst is. Ik heb wel eens een docu gezien waaruit bleek dat je gemiddeld 36 Euro per uur mee verdien. Je kan je afvragen als je met een goed verhaal van een ieder één euro krijg, hoe lang je over 10.000 mensen doe. Anderhalve maand?

investeren in een goed bedrijf is een optie, maar de beste manier om geld te maken heb je toch geld voor nodig. denk bijvoorbeeld aan goedkoop inkopen duur verkopen;)

Begin een website waarop je de bezoeker een boek aanbiedt voor €10,- waarin staat hoe je snel en makkelijk 10.000 euro kan verdienen. En zet in het boek: begin een website waarop je de bezoeker een boek aanbiedt voor €10,- waarin staat hoe je snel en makkelijk 10.000 euro kan verdienen.

De dochter van een millionair redden uit een brandend huis met gevaar voor eigen leven en dan hopen op een beloning van 10000 euro.

Meedoen aan onderzoeken voor medicijnen. Dan kun je het in een paar maanden bijelkaar hebben. Als je het aandurft.

meedoen aan medicijn-onderzoek (dwz ze geven je medicijnen die nog niet op de markt zijn en getest worden op bijv. bijwerkingen) schijnt lucratief te zijn. of dit helemaal zonder gevaar is weet ik niet.

Probeer eens 5000 straatkranten te verkopen.

leer pokeren en ga online pokeren voor geld. Als je goed bent kun je hier aardig wat geld mee verdienen.

Ha, die Margion84; Een ontslagvergoeding is soms een eenvoudige, maar zeker geen leuke en al helemaal geen wenselijke manier om snel een aardige som geld in handen te krijgen.

Bidden voor een wonder!!!

Begin een ruilketting. Begin met een potloodje en ruil die voor iets anders . Ruil vervolgens dat voorwerp voor weer ites anders etc. Registreer de ruilingen op je eigen website en volg de route van geruilde voorwerpen over de wereld. Na verloop van tijd krijg je aandacht van de pers en kun je je laatste ruiling : een jetwaterscooter voor een auto , verkopen voor 10.000 Euro.

- Verkoop een orgaan via Ebay - Neem een relatie met een rijke partner - Lees het boek een werkweek van 4 uur - Ruil een rode paperclip een paar keer en uiteindelijk tegen een huis (zie: http://headlines.nos.nl/forum.php/list_messages/912 ) - schrijf een boek met de titel: zo word je rijk - klaag iemand aan en win die zaak - Maak intieme foto's van een BNr en verkoop die - Heb een superhumoristische pet of t-shirt dat je verkoopt tijdens de spelen in Londen (denk aan het brul shirt van het voetbal) - verzin een ander goed idee dat je zelf gaat verkopen of door verkoopt aan een bedrijf. Geloof in je zelf, als jij het niet doet wie dan wel? Geef mij 10% als je de goude tip uit de bovenstaande tekst haalft ;p

koper verzamelen... om natuurlijk een flink bedrag bij de ijzerboer te kunnen halen. ik heb een hekel aan windmolens en er zit veel koper in, dus sla je slag... ong 3,00 p/kilo loodgieters hebben vaak veel over van klusjes, en sparen het zo op elke dag.

Je huis verkopen en in een kartonnen doos gaan leven, levert je zelfs meestal minimaal 100000 euro op. ( moet wel je hypotheek zijn afgelost.)

meedoen aan een quiz waar je flink geld mee kunt verdienen Een advertentie plaatsen waarbij je jezelf aanbiedt als gezelschap a raison van €1000,-- per uur

Trouw een rijke man of vrouw

Alle beetjes helpen, op onligeldverdienen.bekijknu.nl staat hoe je een bijverdienste kunt opbouwen op internet.

Bronnen:
http://onlinegeldverdienen.bekijknu.nl

5.000 euro op zwart.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100