Bij wie kan ik het beste de stormschade aan mijn auto claimen?

Na de storm van afgelopen vrijdag is er schade aan mijn auto ontstaan. In in een woning in mijn straat zijn er werkzaamheden gaande. Buiten  staat een container die het afval uit de woning opslaat en een dixie voor de werk mannen.  Hieromheen staan een aantal hekken geplaatst. Mijn auto stond helaas aan de overkant geparkeerd.
Tijdens de storm zijn de hekken omgewaaid en de dixie is tegen mijn auto aan gekomen. Nu heb ik aan de rechterzijde van mijn auto schade aan beide deuren. Ik heb nog foto's kunnen maken van het moment dat de dixie tegen mijn auto lag. En de hekken over de weg lagen en de straat blokkeerde. Nu weet ik eigenlijk niet wat ik het beste kan doen om de schade vergoed te krijgen. Mijn verzekering op de hoogte stellen of het bedrijf dat werkzaam is in mijn straat?  Ik heb geen idee of de werkzaamheden vanuit de gemeente gedaan worden  of dat het een  particuluer bedrijf is. Mijn autoverzekering dekt trouwens wel kosten die veroorzaakt zijn door storm. Wie kan mij tips geven wat ik nu het beste kan doen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je eigen verzekering die kunnen dan contact leggen met de verzekeraar van het bedrijf en dan regelen ze het meestal wel onderling.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100