Hoe kun je een BMW i8 leasen op 18 jarige leeftijd?

Hallo!
Ik ben net 18 jaar en heb een inkomen van rond de 1000. Ik heb altijd al de droom gehad om een i8 te rijden, vanaf toen die uit kwam. Nu ik me rijbewijs heb ben ik even gaan kijken naar eventuele opties. Een “i8” gebruikt zit ronde de 50K. Ik weet hoe onverstandig, dom het klinkt (dus a.u.b niet vertellen als antwoord hoe ongeloofelijk onverstandig het is) maar er worden genoeg leningen gedaan van 120 maanden (10 jaar) waarbij je uitkomst op 500~ euro per maand. Ik heb verder geen BKR, of andere kosten behalve 30 euro zorg. Door hoe of wat kan ik deze auto gaan rijden? Ik bedoel, de bank gaat je dat nooit financieren... hoe kom je aan zon bedrag? (Ik kan 10.000 bijleggen).
Dankje voor je tijd!

Weet jij het antwoord?

/2500

Je hebt 1000 euro te besteden stel je zou dat geld kunnen lenen wat ik overigens niet denk. De verzekering van de auto kost naar gelang hoe je hem verzekerd tussen de 400 en 800 per maand. Want je hebt nog geen schade vrije jaren. Dan moet je nog wegenbelasting betalen en dan nog benzine en onderhoud Met jou inkomen een onmogelijkheid.

Een auto 2e hands kopen is al tricky, dan helemaal een electrische auto en dn nog van 50k. Je koopt in feite iemand anders zijn ellende. dit model leasen per maand gaat je tegen de 1900-2000€ kosten. Resumerend is dat niet te behappen naturlijk voor een jonge gast als jij, zelfs al zou je thuis blijven wonen.Stap wat lager en en werk je toe naar je droom. Je denkt nu aan rijden maar de grap van een auto kopen is niet zo moeilijk maar er in blijven rijden is een ander verhaal. Over 3-5 jaar heb je wellicht een goede baan en een hoger salaris. En een nieuwer model I8

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100