Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waar halen refurbished bedrijven hun computers en laptops van daan?

Veel refurbished/2dehands bedrijven verkopen gebruikte computers die ze in groten partijen opkopen. Ik was hier ook naar geëinteresseerd. Maar waar halen ze deze vandaan? Heeft iemand nuttige websites waar ze deze inkopen?

Toegevoegd na 1 minuut:
Voorbeelden:
http://www.usedpc4sale.nl
https://www.remarkt.nl

Verwijderde gebruiker
6 jaar geleden
in: Economie
2.9K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Waarschijnlijk kunnen deze bedrijven voor hun inkopen onder meer terecht bij de Dienst Domeinen.

De Dienst Domeinen, tegenwoordig Domeinen Roerende Zaken genaamd, verkoopt namens de Nederlandse overheid gebruikte en in beslag genomen roerende goederen, zoals computers en laptops.

Deze tekst staat op de officiële website:

"Domeinen Roerende Zaken (DRZ) vertegenwoordigt de Staat als eigenaar van roerende zaken. DRZ is een directie van het ministerie van Financiën. DRZ is de wettelijke bewaarder van in beslag genomen goederen. Daarnaast is DRZ bij wet aangewezen om overtollige rijksgoederen te verwerken. DRZ heeft het hele land als werkgebied en bestaat uit de locatie Apeldoorn, de verkooplocatie Soesterberg en de opslaglocaties Bleiswijk, Hoogeveen en Ulicoten."

De website van Domeinen verwijst ook naar de website van BVA Auctions https://www.bva-auctions.com. Daar kan je waarschijnlijk ook terecht voor gebruikte goederen.
(Lees meer...)
6 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding