Waar kan ik goedkope displays kopen voor kerstdorpen?

Ik ben van plan een kerstdorp te maken. Een aantal huisjes heb ik al, alleen ben ik nu nog op zoek naar displays waar ik deze op kan plaatsen. My village heeft diverse displays te koop, maar deze zijn net als de huisjes en onderdelen erg prijzig. Wie weet er een alternatief voor My village en / of weet waar ik goedkoop aan dit soort displays kan komen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Tja, dat kan dan alleen tweedehands natuurlijk, kijk eens op marktplaats. Ik weet niet of je in de buurt woont maar de lichtschuur heeft ze wel eens goedkoper. Wat je ook kan doen is pas na de kerst kijken want dan gaan ze vaak ook goedkoper weg.

Bronnen:
http://www.lichtschuur.nl/

Op Marktplaats biedt iemand 'Lemax - my village 3 ondergronden - bergen - display' aan. (bron 1) In de tweede bron ook via Marktplaats Lemax displays, maar dan in combinatie met een huisje of winkel. Verder kunt u kijken in winkels waar ze modeltreinen verkopen. Daar vind je meestal ook wel verschillende landschappen bij. Maar of die veel goedkoper zijn, durf ik niet te zeggen. Een andere mogelijkheid is om bijvoorbeeld een berglandschap zelf te maken van piepschuim en hechtgips. Zie in bron 3.

Bronnen:
http://hobby.marktplaats.nl/modelbouw-over...
http://kopen.marktplaats.nl/search.php?tab...
http://modeltreinbaan.nl/?p=1827

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100