Wat is een leuk cadeau voor een jongen van 17 jaar?

Ik moet voor de zoon van mijn vriend een cadeau kopen voor kerst van ongeveer €15,-. Hij is gek op computers maar heeft eigenlijk alles al wel op dat gebied. Heb al een setje met deo en douchegel gekocht, meer ideeen had ik niet :) Iemand een leuke tip?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Deo en douchegel is natuurlijk altijd wel oke om te geven. Als hij gek van computers is kan hij natuurlijk niet van je verwachten om iets origineels voor zn pc te kopen en al helemaal niet als hij alles eigenlijk al wel heeft op dat gebied. 17 jaar.. Houdt ie van muziek? Cd bon van een tientje erbij? Of heeft hij iets wat hij verzameld wat je aan zou kunnen vullen? Dat hoeven geen postzegels te zijn;) Toen ik 17 was spaarde ik badeendjes. Wat vindt hij heel lekker? Houdt ie van een bepaald soort snoep of chocolade? Een fles drank? Een bierpakketje? Misschien ga ik daarmee wel helemaal tegen jullie principes in, sorry maar ik zeg ook maar wat natuurlijk :). Heeft hij nog iets nodig voor op zn slaapkamer? Een klok? Een lamp? Een wekker? Fotolijstje? Leest hij misschien graag een bepaald tijdschrift? Houdt ie van sport? Misschien dat je daar een tijdschrift van kunt kopen? Of een boek over zijn favoriete sport(er)? Nieuwe goede oordopjes voor zn mp3 speler? Heeft ie al goede/ leuke handschoenen en das voor de komende winter? Misschien is dat leuk om samen te halen? Weet niet hoe jullie relatie is, maar het kan een nuttig cadeau zijn. Houdt hij misschien veel van muziek? Misschien komt zn favoriete bandje wel binnenkort in de buurt en zou je hem kunnen vragen of hij daar heen zou willen en dat jij zn kaartje dan betaald? Op die leeftijd hoef je niet alles meer geheim te houden, maar kun je bij hele persoonlijke cadeautjes beter even overleggen voordat je het (samen) koopt. Beter dat de verassing er af is, maar wel een geslaagd en leuk cadeau dan dat je iets koopt als verassing, maar waar hij niet helemaal blij mee is. Nou, dat waren mijn ideeën wel. Mocht je ooit voor een wat hoger bedrag op zoek zijn naar een origineel cadeau dan kun je misschien kijken op onderstaande link! Fijne kerst!

Een bon van de H&M (kan hij zelf wat leuks uitzoeken) Muziek downloaden de meeste zelf. Een lekker luchtje van D&G valt meestal ook wel goed in de smaak!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100