Kan je en je eentje ook leuk kerstavond dootbrengen zonder eenzaamheid te ervaren of alleen zijn te ervaren, hoe?

Toegevoegd na 27 minuten:
doo'r'brengen, jeetje wat een schrijffoutje

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat hangt helemaal van de persoon af, persoonlijk heb ik er nooit moeite mee gehad, heb verschillende ' kersten' alleen doorgebracht was mijn eigen keuze, ik vond het heerlijk. Maar kan me voorstellen dat als het niet je eigen keuze is het minder leuk kan zijn. Je kan het ook relativeren, zo bijzonder is het niet, veel mensen zitten tegen hun zin verplichte bijeenkomsten uit. Doe iets waar je anders niet aan toekomt, dat dikke boek, die dvd's die je nog wil kijken, brei een sjaal en maak een kruiswoord raadsel. Ik kroop altijd heerlijk in ' mijn eigen wereldje' met een boek, muziek,tv, luieren.

ik weetnie of je alleen thuis wil blijven anders kan je misschien een leuke (kerst)film gaan kijken in de bioscoop!

Je kan naar de kerstnachtdienst gaan in de kerk, ben je niet alleen!

Ik dacht altijd van wel tot ik twee jaar geleden op tweede kerstdag ziek was en noodgedwongen niet mee ging naar het familiediner bij mijn broer en zielig en alleen thuisbleef... Dat viel me zo ontzettend tegen, vooral het feit dat je weet dat bijna iedereen wel met anderen is en jij zielig en alleen thuis (en nog ziek ook). Kerstavond zal het gemis misschien iets minder zijn, maar juist bij het feest van licht, warmte en gezelligheid is alleen zijn helemaal niet leuk.

Ja hoor, dat kan best. Je hebt alle tijd voor jezelf en hoeft met niemand rekening te houden. Dus je koopt iets extra lekkers alleen voor jou. Je steekt een kaars aan, alleen voor jou. Je zet mooie muziek op waar niemand je bij stoort. Je pakt een fijn boek, zet je mobiel uit en en de tv ook.En de computer ;) Met een dekentje om op de bank: FEEST!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100