Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Ik heb teveel piment in mijn gerecht gedaan , kan ik er iets doorheen doen waardoor de smaak niet zo overheerst?

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
2.1K
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Nee Goos1307 , dat is een specerij volgens mij. Pimentkorrels worden ook wel gebruikt. Ik gebruik gewoon de poeder vorm ervan.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Als het een warm gerecht is kun je gelatine proberen. Kijk dan wel uit dat het niet te koud wordt en gaat geleren. Het klinkt gek maar gelatine vervlakt smaken net zoals Ve-Tsin (monosodium glutamaat) smaken verhoogt. In de professionele keuken wordt het als noodoplossing wel gebruikt. Eigen ervaring.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding