Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

Biefstuk, fricandeau, varkenslever, varkenshaasje, kalfshaas, kipfilet, kalkoenfilets etc
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Andere antwoorden (5)

Heel veel soorten vlees kun je gebruiken. Tegen het walmen, gebruik ik zelf meestal mager vlees. Varkensfilet, ossenhaas, varkenshaas, magere gehaktballetjes, kipfilet. Eet smakelijk!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Probeer eens Bulgogi, dat is Koreaans barbequen aan tafel. Mateloos populair in Korea, en in NL maar in weinig restaurants te krijgen.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Koreaanse_keuken

http://www.mijnreceptenboek.nl/recept/hoofdgerechten/bbq/bulgogi-403.html

Heel lekker, heel gezellig en geheel weer iets anders.
(De Kimchi is misschien wat te heet voor NLers)
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
wat bereik je ermee om een suggestie te minnen?
vis en paprika, ui, champignons en maak er een lekkere huzarensalade bij, vergeet ook de sausjes niet, cocktail, knoflook, sate en een rode saus en natuurlijk stokbrood met kruidenboter
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
hamburgers
(Lees meer...)
Bronnen:
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
zalm, grote garnalen, varkenshaasje, shoarma, biefstuk, kipfilet, varkensfiletlapjes,

courgette, champignons, paprika, uien, ananas

sausjes zoals: tzatziki, knoflooksaus, cocktailsaus,kruidenboter, pesto

diverse broodsoorten, stokbrood, ciabatta

salade: rundvlees-, huzaren- en vissalade.
Aardappelsalade
Sla met dressing
Fruitsalade
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding