Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Carpaccio paar uur buiten de koekast, gevaarlijk?

Ik heb vanochtend (rond 7:30) een gesloten pakje carpaccio uit de koelkast gehaald en zojuist (rond 13:00) op gegeten. Is dat gevaarlijk?

Het waren 2 pakjes, ik heb er maar 1 opgemaakt. Kan ik de andere weer terug doen in de koelkast?

Verwijderde gebruiker
3 jaar geleden
7K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Het hangt ook van de omstandigheden af: hoeveel graden was de omgeving? In een loeihete keuken zullen bacteriën zich sneller vermenigvuldigen dan in een koudere omgeving. Maar eerlijk: eigenlijk had je het na 2 uur echt weg moeten gooien. Je merkt het snel genoeg als er iets niet aan de haak was.
(Lees meer...)
3 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding