Hoe kun je bestrijd vette lever?

Na de gesprekken met de specialist van de afdeling Maag-Darm-en Leverziekten,moest ik van de specialist op dieet door mijn lever ontstaat beetje vet en overgewicht!

Weet jij het antwoord?

/2500

Maak een afspraak met een dietiste; die kan je van alle informatie voorzien

Volgens Dr. Ian Alwayn met visolie. Dit artikel staat op de site van het Erasmus Medisch Centrum. Over het algemeen zal de arts dieetadviezen geven om bijvoorbeeld geen witbrood, witte rijst of bepaalde graanproducten te eten (behalve volle granen). Dieet op basis van fruit en groenten, weinig calorieën en verzadigd vet. In feite hetzelfde advies voor iemand die moet afvallen omdat die teveel buikvet heeft. Begin met een gezonde voeding. Toegevoegd na 4 minuten: In de bron nog informatie over leververvetting.

Bronnen:
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoe...
http://www.erasmusmc.nl/5663/177341/211028...

je moet op internet is zoeken , wat moet ik eten om mijn cholesterol naar beneden te krijgen? Dan zal je lezen dat je veel vis moet eten, hoe gek het ook klinkt,vette vis. met een bezoekje aan een dietiste ben je hele maal uit de brand. Die puzzelen alles voor je uit. Suc6

Alcohol is volledig uit den boze. Met vet moet je zeer matig zijn. Suiker kan minder kwaad. Zou je niet beter een diëtist(e) raadplegen?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100