Wat kan ik er aan doen dat ik te veel eet, als ik net thuis kom van werk?
Elke keer als ik net thuis kom van Werk eet ik te veel en heb ik daar zin. Daardoor kan ik niet mee stoppen,terwijl ik op werk goed heb gegeten heb en geen honger heb. Tips?
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen over Eten & Drinken. Specifieke vragen over dranken, koken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de subcategorieën.
Elke keer als ik net thuis kom van Werk eet ik te veel en heb ik daar zin. Daardoor kan ik niet mee stoppen,terwijl ik op werk goed heb gegeten heb en geen honger heb. Tips?
Als je een verspakket koopt in de supermarkt dan geven deze de macro’s aan bijv. per portie. Ik vraag me af of de macro’s staan voor alleen de fysieke ingrediënten in het pakket of ook de toevoegingen die je zelf erbij moet kopen. Vaak wordt er gezegd op de verpakking dat je (vegetarische) kip erbij kunt kopen. Als ik even snel de macro’s uitreken zoals groenten en de saus die in het pakket zitten, dan kom ik lang niet uit op bijv. 25 gram eiwit per portie.
Ik kan me zoiets dergelijks herinneren, het was wel heel lekker.
Ik heb het stukje vlees vervolgens opgegeten, is er nu pfas vrijgekomen en is het op mijn eten terechtgekomen?
Temperatuur op 240 inplaats van 220
Ik las op nu.nl dat mensen nu voor het eerst kweekvlees hebben kunnen proeven in Nederland, namelijk een worst van varkensvlees uit het laboratorium. Volgens ene topkok Ron Blaauw zou het geweldig zijn. Ik vind het nogal een vreemd idee, maar misschien is het ook gewoon een kwestie van wennen? Zouden jullie het eten?