Blijft het 3D effect hetzelfde als ik een 3D dvd in een "gewone" dvd-speler doe? Of speelt hij deze niet af? Of wordt het 2D beeld? De TV is wel 3D

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Let niet op de hiervoor gegeven antwoorden. 3D DVD's kan je op elke DVD-speler afspelen. Dit is niet vergelijkbaar met 3D Blu-ray welke alleen maar op 3D Blu-rayspelers af te spelen zijn. Toegevoegd na 1 dag: Blijkbaar is er veel onduidelijkheid over 3D-DVD. 3D DVD's zijn gewoon 2D plaatjes met 3D informatie in de kleuren. Met een magenta/cyaan of rood/groen brilletje krijg je dan een 3D-effect. Alle andere antwoorden gaan over 3D-Blu ray waarbij je inderdaad een speciale speler voor nodig hebt (of een fw-update voor sommige modellen).

Een gewone dvd-speler kan geen 3D-dvd's afspelen en kan dit ook niet naar 2D converteren. De dvd-speler zal de 3D-dvd dus niet af kunnen spelen.

3d is Blu Ray en kan alleen op een bleu ray speler afgespeeld worden

een 3d dvd wordt gemaakt uit 2 beelden die de 3d dvd speler samenvoegt. dus als je de 3d dvd in een normale dvd speler stopt dan speelt hij em niet af of er komen twee beelden naast elkaar te staan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100