Komt mijn rare teletekst door de digitale tv?

We hebben sinds een paar maanden digitale televisie van Ziggo. Maar sinds kort doet teletekst heel raar. Dan zit je bijvoorbeeld op SBS, en wil je een pagina verder, en krijg je ineens een pagina van Jetix(Veroncica), of Net5.

De button pagina up- of down werkt niet goed meer, slaat zo heel veel pagina's over, halve leesbare pagina's, etc. :-/

Op onze andere tv in de keuken heb ik geen noemenswaardige problemen, dus het moet haast wel aan de digitale tv liggen. Kan ik hier zelf nog iets aan doen, of ligt dit probleem echt bij Ziggo (m.a.w. hebben meer mensen hier last van)?

Weet jij het antwoord?

/2500

Heb je dit al geprobeerd: Even wachten tot er meerdere subpagina's zijn geladen, en dan links/rechts indrukken om te bladeren door de subpagina's. Inderdaad wisselt hij de subpagina's niet automatisch zoals veel tv's wel doen.

"De button pagina up- of down werkt niet goed meer" Probeer eens een nieuwe AB? De laatste keer dat ik bij de Action keek, hadden ze iets van 3 soorten, en alle onder de 10 euro.

Ha, die Meander; Ik heb digitale TV van Ziggo gehad en ben weer teruggegaan vanwege het omstandige gedoe met twee afstandbedieningen, maar de teletekst werkte altijd prima. Ook nu met analoog TV-signaal (ook nog steeds van Ziggo) geen probleem. Alleen het oude TV'tje op de slaapkamer verwerkt teletekst (analoog uiteraard) niet altijd evengoed.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100