Wat is de winst voor "de mol'' in de tv-serie 'Wie is de mol'? (2)

Deze vraag is eerder gesteld: http://www.goeievraag.nl/vraag/winst-mol-tv-serie-mol.8679, hier wordt door 4 mensen gesuggereerd dat de mol niks krijgt. Niemand die een bron geeft of aangeeft dat hij/zij bij de het programma betrokken is en dus zelf een betrouwbare bron is.

Dus NIET antwoorden als het je het denkt te weten, maar alleen als het weet (sommige mensen kunnen misschien moeilijk onderscheid maken, maar toch). Dus graag een bron vermelden of laten weten dat je zelf bij het programma betrokken en het zodoende WEET.

Dus nogmaals de vraag: Wat krijgt de mol aan het einde en is dus zijn motivatie om te doen wat hij doet?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik ben bij Wie Is De Mol betrokken. De motivatie om de mol te zijn is de uitdaging. Het is een uitdaging om de mol te spelen. De mol krijgt geen prijs in de vorm van geld maar voor de mol is het leuk om aan het eind de erkenning te krijgen. De bewondering voor alle mollenstreken die zo onopvallend zijn uitgevoerd.

Ik meen ergens gelezen te hebben dat de mol de enige deelnemer aan het spel is die een onkostenvergoeding krijgt. Overige deelnemers niet, alleen de winnaar krijgt de pot. Helaas heb ik geen bron voor je.

niets, de winnaar krijgt de pot, de rest van de verliezers niks en de mol ook niet. die heeft inmiddels wel een leuke 'vakantie' van drie weken gehad.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100