Waarom drinken ze in soapseries altijd lege bakjes koffie(zoals in gtst)

Weet jij het antwoord?

/2500

Om continuïteit tegen te gaan, anders kan de inhoud van het kopje verschillen bij verschillende shots.

Omdat ze anders teveel koffie drinken?? xD

- anders moeten de acteurs steeds naar de wc - koude koffie is niet lekker - koffie is uberhaupt niet lekker continuiteit speelt geen rol in scenes in gtst :-)

Er zijn verschillende redenen: 1. niet iedereen lust koffie 2. ze hebben geen tijd om koffie te zetten en in te schenken 3. koffie moet de juiste temperatuur hebben voor het drinken. En omdat de opnames niet meteen lukken en vaker nagespeeld moeten worden kan de koffie nooit de juiste temperatuur bereiken.

Slecht voor de make up, en om bloopers tegen te gaan

anders verslikken ze zich misschien of kunnen ze niet op tijd een antwoord geven of iets zeggen.

Je hoort wel eens dat acteurs en actrices de eetscenes het vervelendst vinden om te doen. Dit zal bij drinken wel een beetje hetzelfde zijn. De producten zijn bijna nooit op de goede temperatuur en vaak wordt een scene meerdere malen gedaan en wordt er achteraf een willekeurige opname uitgekozen. Hiervoor moet een acteur of actrice dus vrij vaak iets eten of drinken, dat is verre van ideaal. Er is ook een bekende acteur die al zijn eten en drinken uitspuugt in een bakje dat speciaal iemand komt brengen na elk "eet/drinkshot'' maar ik kan even niet op zijn naam komen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100