Wat is een betrouwbare site om ondertiteling te downloaden voor films?

Ik heb een Amerikaanse film waarvan ik graag de ondertiteling in het Nederlands wil downloaden. Een tijdje geleden heb ik dat geprobeerd via een site, maar dat pakte niet zo goed uit want later bleek ik daardoor een virus op mijn computer te hebben.
Ik hoop dat iemand een goede/betrouwbare site weet.

Weet jij het antwoord?

/2500

De meeste ondertitel site's zijn wel betrouwbaar. als je op www.google.nl intypt: ondertitel Kun je de eerste 5 links wel gebruiken: http://www.ondertitel.com/ http://www.opensubtitles.org/nl http://subtitlesnl.com/ http://www.nlondertitels.com/ http://www.ondertitels.nu/

Bronnen:
https://www.google.nl/search?hl=nl&q=ondertitel

Ik type altijd de naam van de film in bij google en dan dutch subs erachter dan kom ik vanzelf bij een goede uit.

Ik download ze zelf altijd via Opensubtitles.org/nl Redelijk makkelijk, maar het werkt in ieder geval goed en er staan aantal downloads en waar het voor geschikt is bij, maar ook stemmen en van welke gebruiker het komt. Het is ook nog eens gratis, alleen moet je wel lid worden als je meer dan 40 ondertitelingen tegelijk wilt downloaden (alleen heb ik daar alleen moeite mee als ik in een keer een heel seizoen van iets wil hebben). Er staan ook per serie bijvoorbeeld overzichten van de ondertitelingen per aflevering.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100