Hoe filmen ze seksscènes op een discrete manier?

Soms zie je mensen in films vrijen terwijl ze helemaal naakt zijn. Ze zijn dan met hun onderlijven tegen elkaar aangedrukt. Hoe voorkomen de acteurs dat ze seksueel opgewonden raken? Hebben ze bv. iets tussen hun onderlijven wat wij niet zien?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat is per film verschillend. Sommige acteurs zweren bij echte seks bij dit soort scenes en doen dat dan ook - maar verder zonder gevoelens. Anderen worden wel opgewonden, maar er gebeurt dan verder niets. En weer anderen doen bijvoorbeeld een sok om hun geslachtsdeel en/of de vrouw heeft een (vleeskleurig) slipje aan dat ze daarna retoucheren waardoor het lijkt of ze echt helemaal naakt zijn. En... je kunt ook werkelijk een heleboel doen met camerahoeken. Kortom: er is niet één simpel antwoord op te geven.

Sommige mensen worden ook seksueel opgewonden als er wel wat tussen zit, dat accepteren ze gewoon. Het is hun werk, klaar en als ze het heel vaak doen zullen ze er niet meer opgewonden van raken want ze weten dat het werk is en dat ze geen seks zullen hebben met de ander hier. Filmen op een discrete manier is dus helemaal niet nodig, als er ergens een penis omhoog gaat filmen ze die niet want ze staan met die onderlijven tegen elkaar of ze nemen even een andere houding aan maar nogmaals: dat leren ze na een paar keer echt wel af.

Ik geloof dat het een keer in een interview met Barry Atsma naar voren kwam, maar er was in ieder geval een acteur die daar op gereageerd heeft en hij zei dat er natuurlijk zoveel camera's en mensen omheen staan dat die hele scene voor hem absoluut niet meer erotisch was en daardoor was het ook niet heel moeilijk om niet opgewonden te raken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100