Stel: je bent Jan Smit, en je moeder heeft zo'n interview gegeven als zijn moeder, wat zou je doen?

Hoe zou je hiermee omgaan, en zou je nog achter je moeder blijven staan? En denk je dat Jan dit ook op deze manier doet?

Toegevoegd na 8 minuten:
Speciaal voor Antwoordman, en voor alle anderen die niet weten wie Jan Smit is:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Jan_Smit_(zanger)

Weet jij het antwoord?

/2500

als ik nog wat had onterven maar ja mijn ex heeft net alles meeggenomen. alles is weg.

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=bRLyNp2u6N0...

Zullen we gewoon Volendam losbikken, en het hele swikje het markermeer opdieuwen ?? :~|

Ik zou haar vriendelijk doch dringend vragen om zich er niet mee te bemoeien en mij m'n eigen boontjes te laten doppen. Hmm, moet ik eerst nieuwe keukenmesjes kopen want die zijn natuurlijk ook WÉG :P Ik kan me er verder niets bij voorstellen dat mijn moeder ooit zoiets zou doen, zich zo ergens in zou mengen. Maar al bedoelt ze het goed en is en blijft ze mijn moeder, betekent dit niet dat ik het met alles wat ze doet eens hoef te zijn. En zeker niet op zo'n manier.

Mannen zijn vaak moederskindjes en accepteren het veel vaker. Als ze de keuze moesten maken tussen hun moeder of vrouw (vriendin), komen ze voor grote problemen te staan en riskeren zelfs hun relatie. Maar als ik Jan was, dan vertelde ik mijn moeder in duidelijke taal dat ze zich niet met mijn zaken moest bemoeien, tenzij ik er om gevraagd zou hebben. Toegevoegd na 3 uur: Daarnaast zoekt ze bewust de publiciteit, omdat daar voor dit soort personen altijd wel wat extra aan te verdienen valt.

In een interview voor 1x vertellen hoe ik er zelf over denk en dan is het klaar....

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100