Wat is slimmer nu: een Lcd TV aanbieding zoeken of 2ehands kopen?

Nu:

- WinTV2000 kaart IN de PC en zicht is redelijk (nooit meer dan 2-2.5 meter afstand),met 24 inch monitor die al iets minder wordt..
- Meestal kijk ik minder dan 2-3 uur per dag TV
- Hoef geen luxes, wel degelijk, 26/27 inch is hier voldoende.
-Heb hier CAI kabel/signaal (analoog) via Ziggo

Wensen:
- In nood moet PC erop aangesloten kunnen worden (via HDMI) (of als reserve monitor dienen)
- moet aan muur bevestigd kunnen worden (of draagarm)

Is het te verwachten ivm huidige crisis dat nwe Tv's dalen nog in de prijzen?
(heb zelf maar mini budgetje maar ivm verjaardag beetje extra en wil beslist geen lening of iets op afbetaling ;)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ligt natuurlijk aan je voorkeuren. Wellicht dat je tweede hands een mooi model kan scoren voor een lagere prijs. Maar de interessante modellen zullen ook tweede hands voor wat meer weggaan natuurlijk. Maar je hebt ook nieuw gewoon een leuke televisies voor niet al te veel geld. Vergeet ook niet dat de garantie van tweede hands modellen ook door loopt. Nav de crisis zullen televisies zeker niet dalen in prijs. In het laagste prijssegment zijn al televisies beschikbaar. Alleen bij producten waarvoor geen goedkoper alternatief is zul je zien dat ze wat goedkoper zijn. Wel is het zo dat met de ingang van nieuwe modellen, de huidige modellen zullen dalen in prijs. Dat moment is nu ongeveer. Tussen nu en mei worden de huidige toestellen verkocht tegen wat lagere prijzen. Rond mei komen de nieuwe toestellen uit, en zullen de interessante huidige modellen weer gaan stijgen in prijs doordat het aanbod verminderd is. Kwa beeldkwaliteit zul je met plasma modellen het beste resultaat krijgen als het om de lager geprijsde modellen gaat. Maar aangezien je je toestel als reserve monitor wil gebruiken is dat afhankelijk van het gebruik en de gewenste grootte misschien een minder goed idee. Maar het is lastig je iets concreets aan te raden wanneer je geen concreet budget aangeeft.

Je kunthet best voor een nieuwe (aanbieding) gaan. 26 inch T.V. staan al te koop vanaf €275,-. Als je wat langer zoekt misschien voor nog minder. Ik kwam er een tegen bij www.wehkamp.nl

Een 2e hands tv kopen is sowieso niet zo'n goed idee. Als de tv een jaartje of 6 oud is ( een platte ) heeft deze meestal zijn branduurtjes wel gehad. Ik raad je aan te wachten op een goede aanbieding bij de media markt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100