Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

wat zijn de beste settings (die compatible met elkaar zijn) om een videoopname opgenomen met de canon 600D te editten in Adobe Premiere CS5?

Ik kan namelijk in de presets van Adobe Premiere niet niet de juiste instellingen vinden en ben bang dat als ik het handmatig verander, dat het eindresultaat niet optimaal is.
Dus kort samengevat: de FPS, Resolutie, en andere belangrijke factoren die van invloed zijn.

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
in: Camera's
691

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Hey,

Als je in Adobe Premiere een nieuw project opent krijg je inderdaad na het settings scherm een scherm om de sequence instellingen te doen, deze kan je gewoon sluiten (cancel) zonder een van de presets te selecteren. Daarna kun je gewoon video importeren.
Na het importeren van je video kun je in je library/project schermpje (waar de video is verschenen) met je rechtermuisknop op de video klikken en een nieuwe sequence maken aan de hand van de clip (New sequence from clip).

De nieuwe sequence neemt dan automatisch de juiste instellingen van de video over zoals de resolutie en fps, bitrate enz.

Succes!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Dank je!

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding