waarom zijn de meeste honden eet en drink bakken van roestvrijstaal?

en geeft dat geen rare ijzer smaak aan het water? valt me op dat meeste van dat zilver spul is en een par plastic en paar keramiek.

Weet jij het antwoord?

/2500

Honden zijn vaak sterk genoeg om met hun bakken te gaan 'gooien'. Plastic bakken zijn te licht en vallen daarom snel om. Keramische bakken zijn te breekbaar Metalen bakken zijn sterk, goedkoop zwaar genoeg en makkelijk te produceren. Toegevoegd na 11 minuten: Oh... En op een plastic bak kan een hond gaan kauwen. Dat zal hij op een metalen bak ook niet gaan doen.

Dat is omdat ze niet kunnen roesten. Mensen houden niet van roestende bakken, honden kunnen het niet schelen.

Het is van het grootste belang dat voer- en drinkbakken voor honden iedere dag grondig gereinigd worden ter voorkoming van ziekten. Roestvrij stalen bakken zijn daarom de beste keus. Ze zijn beter te reinigen dan stenen bakken en zeker beter dan plastic bakken. Daarnaast zijn ze onbreekbaar. Als je ze koopt met een rubberen antisliprand maken ze op de vloer geen herrie en blijven stevig staan.

Dit heeft volgens mij meer met voorkeur te maken van de consument. Deze bakken zijn makkelijk schoon te houden, gaan niet snel stuk en zijn betaalbaar. Maar er zijn ook genoeg andere soorten en maten te krijgen. Veel aardewerk bakken zijn vaak wat duurder, plastic kan makkelijk schade oplopen enzovoorts.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100